Beauty

In deze stad opent de allergrootste Lush winkel van Nederland!

Je kunt niet langs een Lush winkel lopen zónder er naar binnen te gaan. De heerlijke zeepjesgeur lokt je wel naar binnen. En als je bij de kleurrijke, vrolijke producten staat weet je dat het te laat is. Oei, daar gaan je laatste spaarcenten! Binnenkort word je nóg meer verleid, er komt namelijk een super grote Lush store waar alle fans hun hart aan op kunnen halen. In deze stad opent de allergrootste Lush winkel van Nederland!

Hoera! Er komt héél snel een mega Lush winkel, vol met jouw favoriete producten. De winkel opent in… *tromgeroffel* Den Haag! 

Lush Fresh Handmade Cosmetics zal op vrijdag 25 november openen in een nieuw pand! De oude vestiging aan Grote Marktstraat 175 wordt op 22 november gesloten. Maar daar krijg je dus een veel grotere en fijnere winkel voor terug! Sterker nog: het wordt de allergrootste Lush store van Nederland van ruim 250 m². Daar horen natuurlijk de nodige extra’s bij. Het is de eerste winkel in Nederland met een speciale Party Room voor feestjes, een Hair Lab waar haarbehandelingen worden gegeven en een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies. 

Nog een reden om binnenkort naar Den Haag te gaan!

Lees ook: