News

Vrouw spendeert €20.000 om op Kim Kardashian te lijken: 'Ik ben het helemaal zat'

10

Toegegeven: laten we ons niet allemaal inspireren door celebrity's die we op het internet spotten en in bladen tegenkomen? Van Kylie's volle lippen tot de kledingstijl van je favoriete celeb... Deze bekende personen hebben vaak op één of andere manier invloed op je leven. Ook op Claire, die €20.000 uitgaf om op Kim Kardashian te lijken. Daar heeft ze nu veel spijt van.

Kim Kardashian is een prachtige vrouw om te zien. Niet voor niets is ze zo'n wereldster! Ze inspireert veel vrouwen om eruit te zien als Kim K én om zich te kleden zoals zij doet, maar dat je daar niet per se gelukkig van wordt bewijst de Britse Claire. Deze 27-jarige vrouw wilde zo graag op Kim Kardashian lijken en nu dat (semi) is gelukt, is ze 'sick and tired' om met de realityster vergeleken te worden.

Met haar grote ogen, volle wenkbrauwen en donkerbruine haar heeft Claire inderdaad wat weg van Kim Kardashian. Ze is overigens niet compleet zo geboren, aangezien ze omgerekend zo'n €20.000 heeft uitgegeven om maar iets te kunnen lijken op Kim. Inmiddels zegt ze dat het haar leven geruïneerd heeft. "Ik ben het zat om vergeleken te worden met Kim Kardashian. Ik ben mijn eigen persoon", vertelt ze. Maar waarom wilde ze dan in eerste instantie zo graag Kim's dubbelganger worden? Eén woord: geld. "Ik had altijd iets weg van Kim en ik dacht dat ik daarop kon kapitaliseren door haar looks te kopiëren. Nu haat ik het." Sterker nog, als ze nu vergeleken wordt met Kim raakt ze van streek.

Ze geeft toe dat ze vroeger haar borsten liet vergroten, maar dat ze verder niets aan haar lichaam liet verbouwen. Waar ze de rest van het geld aan heeft uitgegeven is niet bekend, maar iedereen weet dat het veel geld kost om op Kim K te lijken...

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 1 jaar geleden MamavanChloë

  Het is eerder een mislukte versie van Kim...

 • 1 jaar geleden Carousel

  Ze lijkt er helemaal niet op. Ze heeft alleen wat weg van Kim door haar huid- en haarkleur en d'r rondingen. Maar d'r gezicht helemaal niet.

  Maarja als je zo makkelijk 20000 euro/dollar te besteden hebt kun je het vast net zo gemakkelijk weer je looks veranderen.

 • 1 jaar geleden CUTExAPPLE

  "Kim Kardashian is een prachtige vrouw om te zien. Niet voor niets is ze zo'n wereldster!" Het is maar wat je knap vindt xd

 • 1 jaar geleden Angela

  Haha ze lijkt er totaal niet op. Wie wil er sowieso uitzien als Kim? :')

 • 1 jaar geleden LovaticForever15

  Ze lijkt er niet eens op

 • 1 jaar geleden malu

  Best een belediging naar Kim toe dat zij zichzelf op haar vind lijken...

 • 1 jaar geleden mangogirlxxx

  Ik vind haar totaal niet op Kim k lijken. Heeft ze trouwens een pruik op of lijkt dat maar zo? (Niet dat het erg zou zijn als ze een pruik ophad maar ik ben gewoon benieuwd)

 • 1 jaar geleden mien.vitae

  lol ze lijkt er helemaal niet op waar heeft ze het over xD

 • 1 jaar geleden Feelthelove

  Ik vind haar een mix van Kim Kardashian en Nicole Scherzinger.

 • 1 jaar geleden PaperTown

  Zo erg lijkt ze er helemaal niet op..? Of ligt dat aan mij?

 1. 1