News

Gossip Girl(scene) week 44

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner leent verjaardagsjurkje van deze celebrity, Ryan Reynolds verklapt per ongeluk het geslacht van zijn baby, Drake datet met deze zangeres en Lindsay Lohan heeft opeens een ander accent?

Kendall Jenner mocht afgelopen week 21 kaarsjes uitblazen. Ze zou geen Jenner zijn als deze gelegenheid niet groots werd uitgepakt. Een hele club in Las Vegas werd afgehuurd, Kris pakte haar mega cadeau in (een Rolls-Royce met een waarde van 250.000 dollar) en een bijzonder partyjurkje werd uit de kast gepakt. Kendall had voor haar verjaardag een ultrakort glitterjurkje van niemand minder dan Paris Hilton geleend. Paris had datzelfde jurkje ook aan op haar 21ste verjaardag. It’s a small world!

Moeten we nou blauwe of roze muisjes eten? Blake Lively is een paar weken bevallen… en dat is ook het enige wat we zeker weten. De actrice en haar man Ryan Reynolds hielden hun lippen stijf op elkaar over de geboorte. Totdat Ryan te gast was bij Conan O’Briens talkshow. Hij heeft op dit moment geen film of serie te promoten, hij was te gast omdat hij ‘gewoon blij is om even uit huis te zijn’. “Twee kinderen onder de twee jaar is lastig”, geeft Ryan toe. “Heel veel oestrogeen”. Oeps! Hiermee heeft Ryan bevestigd dat Blake en hij nog een meisje hebben gekregen. De ster wist dat hij in de problemen zat en nam als goedmakertje het favoriete koekje van Blake mee toen hij weer thuis kwam. Aan de bovenstaande foto te zien is het op deze manier inderdaad lastig om boos te blijven… 

Drake verklaarde een aantal weken geleden nog de liefde aan Rihanna, maar het bleek toch geen true love te zijn (snik!). Erg veel verdriet heeft hij er niet van, volgens de laatste roddels heeft hij alweer een andere dame op het oog. Drake en Taylor Swift zouden aan het daten zijn! Ze zijn samen intiem gespot op zijn 30ste verjaardagsfeestje. Niet iedereen is overtuigd van deze combi… Maar de roddelbladen kunnen het ook helemaal mis hebben, want volgens andere berichten zijn de zanger en de zangeres de laatste tijd veel bij elkaar omdat ze aan muziek werken! “De muziek waar ze aan werken is heel vernieuwend”, meldt een insider. “Ze hebben heel veel plezier in de studio.” Of het nou om daten of nieuwe muziek gaat: to be continued… 

View post on Twitter

Is het Brits? Russisch? Pools? Of een combinatie van allemaal? Lindsay Lohan is een Amerikaanse actrice, maar ze lijkt ineens een heel andere identiteit te hebben. De Mean Girls-ster geeft bijna geen interviews meer, maar toch wisten journalisten haar aan te spreken. Toen ze haar mond opendeed, stond iedereen versteld. Wat voor accent heeft ze ineens?! Lindsay, we weten dat je actrice bent maar dit gaat toch wel heel ver.

Watch on YouTube

Zeg Ryan Gosling en wij hebben reden genoeg om naar de bioscoop te rennen. Maar als we ook Emma Stone zeggen dan weet je al helemaal dat het een leuke film wordt. Na Crazy, Stupid, Love spelen Ryan en Emma weer in een film. De trailer is net uit en die zegt genoeg: dit wordt de kerstfilm van het jaar! Trommel je vriendinnen maar vast op ;-). 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook:

Beeld: Getty Images