Health

Met deze producten zorg je ervoor dat je deze winter niet ziek wordt

Brrrrr! Nou, wij hebben de winterjassen weer uit de kast getrokken. Even wat extra vitamientjes eten kan geen kwaad tijdens het najaar. Ook al ben je nog zo gezond bezig, een verkoudheid heb je snel te pakken! Het is daarom geen slecht idee om je immuunsysteem een handje te helpen en deze producten helpen je daarbij!


Deze Healthbox staat volledig in het tegen van het versterken van je immuunsysteem. De bovenstaande producten vind je in de Healthbox van deze maand en hieronder bespreken we de producten stuk voor stuk met je.

WOO love letter
Dit is een zakje met een super schattig theelichtje. Het geeft voor minstens vier uur een heerlijke geur af en werkt rustgevend.


Rude Health Super Fruity Muesli
Een rijke granenmix van haver, gerst en rogge met zongerijpte vruchten. Yummie!

Erica Lipbalsem
Deze natuurlijke lipbalsemstick verzorgt je lippen tijdense deze koude dagen. De balsem bevat plantaardige oliën en geen alcohol en parfum.
King Soba Pumpkin, ginger & rice noodles
Deze noedels zijn heerlijk door wokgerechten, soep of salade. Glutenvrije meiden opgelet! Het hele assortiment is namelijk glutenvrij.

Greensweet Stevia Vanille
Wil je minderen met suiker? Dan is dit de oplossing. Dit is namelijk een prima vervanger.


Orthica Orthiflor kauwtabletten
Deze kauwtabletten met zwarte bessensmaak bevat zes verschillende bacteriestammen én vitamine D die je weerstand helpen ondersteunen.

Lovechock 93%
Deze pure chocolade is 100% biologisch, raw, vegan, gluten- en sojavrij. De chocoladereep zit boordevol rauwe cacao en smelt op je tong!

Lees ook:

Must reads 👀