News

Zayn Malik geeft de One Direction heren een pijnlijke steek onder water

Zayn Malik is alweer een tijdje uit One Direction en eerlijk is eerlijk: daar zijn we nu wel aan gewend. Maar er komen steeds meer details over de zanger en de boyband naar buiten die niet bepaald leuk zijn… Zayn heeft wéér een uitspraak gedaan over 1D en dat ga je als fan absoluut niet leuk vinden. Ouch! 

Als het aan Zayn ligt had hij nooit deel uitgemaakt van One Direction. De zanger zegt dat hij niet in de boyband was gestapt als hij de beslissing nog een keer had kunnen maken. 

Pijnlijk
Een pijnlijke uitspraak tegenover de andere heren. De jongens hebben tenslotte veel gedeeld en Zayn heeft One Direction te danken aan zijn succes. Toch probeert de zanger uit te leggen waarom hij niet in de boyband was gegaan als hij had geweten hoe het allemaal zou lopen. 

Doe het niet
Eerder had Zayn al verteld dat de muziek van One Direction absoluut niet zijn smaak is. Maar nu onthult hij dat hij absoluut niet wist waar hij aan begon. Toen hem in een interview met ES Magazine werd gevraagd naar welk advies hij zijn 17-jarige zelf zou geven antwoordde hij: “Doe het niet”. Na een korte pauze voegde hij er nog iets aan toe. “Ik zou zeggen, doe je research en wees meer voorbereid op bepaalde situaties voordat je een beslissing neemt”. 

Anonimiteit
Daarna werd hem gevraagd of hij weer in One Direction zou stappen als hij de beslissing nog een keer kon maken. Zijn antwoord is duidelijk: waarschijnlijk niet. “Ik zou het contract waarschijnlijk niet hebben getekend. Ik zou nog een paar jaar gewacht hebben, zodat ik tijd had om aan het idee van een celebrity zijn te kunnen wennen. Ik heb nooit anoniem kunnen zijn. Als ik terug in de tijd zou kunnen zou ik een paar jaar langer van mijn anonimiteit genieten”, aldus Zayn.

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images