News

Heel goed nieuws voor iedereen die nog een keer naar New York wil

De stad met de wolkenkrabbers, gele taxi’s en heel veel winkels. Struinen over de straten van New York, beter bekend als the city that never sleeps, is een droom voor veel meiden. Eén nadeel: het is zó duur! Voor de vliegreis moet je alleen al maanden sparen. Maar er is goed nieuws: over een tijdje kun je voor een prikkie naar New York! 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Over een tijdje kunnen we voor slechts €99 naar New York vliegen! 

Het kan met Wow Airlines. Nu gaat er één vlucht per dag vanaf Schiphol, maar wegens het grote succes gaan er vanaf maart twee vluchten per dag van Wow Airlines. Een paar details: wel met een overstap in IJsland, wel met bijkomende kosten voor ruimbagage en eten aan boord. Maar hé, een luxe vlucht kun je ook niet verwachten voor zo weinig geld. 

In de toekomst zal het alleen nog maar beter worden. Norwegian Airlines vliegt ook al vanaf 160 euro naar New York vanuit Londen, Parijs en Oslo, en daar komt Schiphol waarschijnlijk bij. De lage prijzen hebben de grote maatschappijen wakkergeschud, ook zij hebben plannen om voor lagere prijzen naar verre bestemmingen te vliegen. 

New York, here I come! 

Lees ook:

Bron