Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto's:

behind

Marjolein en Evi (en twee cameramannen) zijn op bezoek geweest bij het Amsterdams Lyceum. Wat we daar gedaan hebben? Dat blijft nog eventjes geheim... Binnenkort meer hierover.

behind

Wat zal er in dit pakje zitten? Marjolein werd verrast met mooie sieraden van Viva. Want zoals jullie gelezen hebben, was ze bij de Viva400 Awards de grote winnares in de categorie ‘Creatief’!

behind

Waarom versieren we bij Girlscene onze computer?! Er is toch niemand jarig deze week?...Nee dat klopt. Maar, de Facebook-pagina van Girlscene heeft maandagavond 10.000 likers gehaald!

behind

Woehoeee DANKJE WEL MEIDEN! Op naar de 20.000...

behidn

Ook werden we deze week verrast met een cadeau van Swarovski. Een prachtig sieraad... & de beste wensen voor het nieuwe jaar! Wist je dat Swarovski ook elke week de kandidaten van The Voice of Holland versiert met mooie juwelen voor de live shows?

behind

Collega Danique van Fashionscene.nl vloog woensdag op en neer naar Londen(!) en kwam donderdag op de redactie binnenlopen met deze cute shoes van Topshop!

behind

Wat is de tijd toch snel gegaan, het is alweer bijna 2012! Daarom stuurde Niveau ons een doos vol kerst- en nieuwjaarswensen. Wat lief! Ben jij al druk met het versturen van kerstkaartjes?

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene