Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto's:

behind

Wat een verrassing! Voor alle meiden op de redactie lag er een roze zakje met een mooi sieraad. Leuke oorbellen, armbandjes en haaraccessoires. Wij zijn helemaal ready voor de feestdagen!

behind

Wat doen al die pakketjes daar? Girlscene verstuurde deze week veel cadeautjes. Want we willen een paar lieve meiden eens een extraatje geven. Ook zitten er cadeautjes tussen voor de gouden tipgevers! Wat zal er in de doosjes zitten?

behind

De pakketjes kwamen natuurlijk niet vanzelf bij het postkantoor. Daarom ging Marjolein samen met Evi de (geleende) bakfiets op. Dit momentje moest even vastgelegd worden! We hebben in ieder geval, net voor Kerst, een hele hoop lezeressen en vrienden van Girlscene kunnen verrassen!

behind

She's back! Wie de Behind The Girlscene al een tijdje volgt, weet dat dit het favoriete drankje is op de redactie. Na een tijdje te zijn weggeweest, stond ze deze week in eens weer in de redactie-koelkast!

behind

Bij de bakker! Marjolein ging gauw even een bakkertje in, in de 9 straatjes, voor een kerststol!

behind

behind

Mmmm. Donderdag was het smullen op kantoor! Omdat het bijna Kerst is, hadden we een wat uitgebreidere lunch dan normaal: een kerstlunch. Was het maar elke week Kerstmis!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene