Beauty

10 beautylanceringen die je deze maand niet wil missen

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen en omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu. Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. Urban Decay Full Spectrum palette

Prijs: €54

De schappen van Urban Decay in Ici Paris XL zijn lekker aangevuld, want het Full Spectrum palette is uit! Hoewel dit palette niet zo’n musthave is als de Naked variant, is het er alsnog eentje die je even moet bekijken. Naast de felle kleuren zijn er een paar prachtige lichte en donkere tinten waarmee je interessante looks maakt.




2. Yves Rocher kerstcollectie
Prijs: vanaf €5,90

December is misschien wel de leukste maand voor beautyliefhebbers, want dan weet je dat alle kerstcollecties in de winkels liggen. Breng in ieder geval even een bezoekje aan Yves Rocher, al is het maar voor hun nieuwe oogschaduws (prachtig!). De kerstcollectie is to die for en in vergelijking met de high end merken ook nog prima betaalbaar.


3. Dior Backstage Pros collectie
Prijs: vanaf €27

Achter de schermen creëren de visagisten van Dior de mooiste looks om de schoonheid van modellen te perfectioneren, maar thuis willen we dat natuurlijk ook. Met deze producten zou dat helemaal moeten lukken! De gekleurde concealers egaliseren de huid, de Flash Luminizer laat je er frisser uitzien en om het geheel af te maken zweren veel mensen bij de Lip Maximizer. Budget is het niet, maar mocht je wat meer geld willen uitgeven dan kun je altijd even een kijkje nemen.

Onder andere verkrijgbaar bij Douglas.


4. Faby Nature nagellak
Prijs: €16

Nieuw in Nederland is het merk Faby (met eigen webshop!). Wat is er zo bijzonder aan dit merk? Hun nagellaklijn bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten. Score. Het doel van Faby is om op een ecologisch verantwoorde manier te produceren, waardoor de producten veilig zijn om te dragen. De lakjes beloven makkelijk aan te brengen en snel te drogen, dus dat klinkt al veelbelovend.


5. The Body Shop Matte Lip Liquid

Prijs: €9

Hoera! The Body Shop komt nu ook met matte liquid lipstick en het zijn best aardige producten. Kijk, een maaltijd overleeft het niet, maar de lip liquids brengen wel fijn aan en de kleuren zijn erg divers. Bovendien hoef je het voor de prijs ook niet te laten. Al met al een prima product en Taipei Orchid is al omgedoopt tot favoriet.


6. The Body Shop True Matte lipsticks
Prijs: €12

Naast de Matte Lip Liquid lijn komt The Body Shop ook nog eens met zeven nieuwe True Matte lipsticks. De lipsticks zijn matter dan mat én goed gepigmenteerd, dus dat heeft The Body Shop zeker goed gedaan. Verzorg wel je lippen van tevoren, dan zit de lipstick net iets mooier.

De lipsticks vind je hier.


7. Rimmel The Only One Matte lipsticks
Prijs: €11,99

Ook Rimmel vond het tijd om hun matte lipstick lijn uit te breiden en daarom vind je nu vier nieuwe kleuren in het assortiment! Met Salute (peachy pink), Take The Stage (felrood), Trendsetter (bruin-nude) en The Matte Factor (wijn/bordeauxrood) is de collectie nog completer. Deze lipsticks zijn niet zo mat als die van The Body Shop, maar brengen door de romige structuur wel net iets makkelijker aan.  

De lipsticks zijn hier verkrijgbaar.


8. HEMA Midnight collectie
Prijs: €2,50 – €7,50

Even een momentje voor de HEMA Midnight collectie: want wauw, de verpakking met glitters is echt super kerstig en mooi. Ook leuk om te zien dat HEMA veel moeite heeft gestoken in de collectie. De loose powder met glans past helemaal bij de feestmaand, de mascara heeft een interessante gebogen borstel en de Colour Impact oogschaduws zien er veelbelovend uit.

De collectie vind je hier.


9. Bourjois Paris Grand Chic 
Prijs: €10,99 – €15,99

Ook Bourjois komt met een prachtige collectie voor de feestdagen. De vloeibare highlighter ziet er veelbelovend uit, de mascara lijkt erg innovatief (waarover later meer) en de donkergroene en donkerpaarse nagellak ziet er kwalitatief goed uit. De prijzen variëren tussen €10,99 en €15,99.

Benieuwd naar de collectie? Shop het hier.


10. eos
Prijs: onbekend

Het merk eos – je kent het van die leuke ronde lippenbalsems – komt met leuke feestverpakkingen! Wanneer het in de winkels ligt en hoe duur de pakketten zijn is niet bekend, maar het lijkt erop alsof deze voor de decembermaand zijn gemaakt. Eén verpakking bestaat uit de eos delicate petals bodylotion, handcrème en lippenbalsem. Het andere setje bestaat uit de drie roze en lila lippenbalsems en daarnaast hebben ze een speciale christmas edition lippenbalsem. Hebben!

Eos is te koop bij Douglas.

Lees ook:

Must reads 👀