Beauty

Hoe 5 verschillende mascara's er op verschillende meiden uitzien

Gotta love a good mascara. Als we op de Girlscene redactie een favoriet hebben gevonden blijven we standaard op zoek naar de volgende mascara. Wie weet werkt die namelijk nóg beter dan onze lievelings. Deze keer leek het ons in ieder geval een goed plan om weer verschillende mascara's op verschillende personen te testen. Kijk mee en ontdek misschien wel jouw nieuwe favoriet.

Dit keer grijpen Girlscene's Renée en Roos de kans aan om mascara's te testen. Zonder een laagje mascara gaan wij meestal de deur niet uit, alleen voor deze review hebben wij het over. ;-) We weten precies wat we wel én niet zoeken in een mascara. De verschillen tussen de resultaten kan dan ook niet groter zijn! Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het hieronder.

Benefit They're Real mascara 


De Benefit They're Real mascara belooft de wimpers te verlengen, waarna je een mooie krul en veel volume krijgt. Daarnaast zouden de wimpers goed gesepareerd worden. De prijs van deze mascara is €26.


Oordeel Renée (links):
De mascara is droog en daar gaat mijn voorkeur niet naar uit. Het aanbrengen gaat daardoor iets stroef. Ik voel meteen dat dit niet dé mascara voor mij is! Wat ik wel fijn vind is de borstel. Het bolletje zorgt ervoor dat je makkelijk bij iedere wimper komt. Al met al is dit niet de perfecte mascara voor mij, omdat het mijn wimpers niet genoeg separeert en omdat mijn wimpers inzakken. Ik ben eerlijk gezegd teleurgesteld door dit resultaat. Bij Roos oogt het veel mooier!

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10

Oordeel Roos (rechts):
Wauw! Over deze mascara ben ik enthousiast. De mascara krult mijn wimpers erg goed, dat vind ik belangrijk. Ik vind trouwens het borsteltje erg fijn, je kunt goed in de hoekjes van je oog komen. Mijn wimpers krijgen hier ook nog eens volume van, dus van mij krijgt deze mascara een dikke acht!

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Max Factor False Lash Effect Epic mascara


Ben je op zoek naar een mascara die jou een intense oogopslag geeft? Dan zou dit de mascara voor jou moeten zijn! Het unieke borstelontwerp en de formule maken dit een 'epic' mascara. De prijs van deze Max Factor False Lash Effect Epic mascara is €17,99.


Oordeel Renée (links):
Normaal ben ik fan van Max Factor mascara’s, dus ik ben benieuwd! De borstel is vergelijkbaar met de They’re Real mascara, maar het uiteindelijke effect is minder indrukwekkend. Ook nu zakken de wimpers in. Er is weinig volume of dikte, helaas. Pluspunt: deze mascara sepereert de wimpers beter door de tandjes op de mascaraborstel, totdat je een tweede laag aanbrengt. Verder is het resultaat na twee minuten compleet verdwenen en eindig ik met dit... Ook hier ben ik niet heel blij mee.

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10

Oordeel Roos (rechts):
Het borsteltje van deze mascara lijkt op het borsteltje van Benefit, helaas hebben ze niet hetzelfde effect op mijn oog... De mascara doet zijn werk, maar geeft niet het wow-effect zoals bij de Benefit mascara.

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10

Douglas Kiss & Curl mascara


Als je van volumineuze wimpers houdt, dan moet dit de mascara zijn die jouw hartje sneller laat kloppen. De schroefvormige borstel neemt meer mascara op dan een andere mascaraborstel en de lange haren beloven de wimpers perfect te separeren. De Douglas Kiss & Curl mascara reken je voor €14,95 af.


Oordeel Renée (links):
Van de drie mascara's valt deze Kiss & Curl mascara van Douglas het beste in de smaak. Oké, het is niet mijn holy grail mascara, maar fijn aanbrengen doet 'ie wel. Daarnaast zijn mijn wimpers aan het einde van de dag niet ingezakt en hebben ze in vergelijking met de andere twee mascara's het meeste volume, zonder dat het al te veel klontert. Echt blauw is deze mascara niet, dus als je daarnaar op zoek bent is deze mascara niet voor jou.

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10

Oordeel Roos (rechts):
Hmmm, een blauwe mascara. Dat is niet echt iets voor mij, dacht ik... Maar zien jullie blauw? Ik niet echt. De mascara heeft Kiss & Curl, dus ik verwachte dat deze mascara mijn wimperkruller zou vervangen. Het resultaat is niet verbluffend, maar geeft mijn wimpers wel volume.

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Rimmel ScandalEyes Reloaded


De Rimmel ScandalEyes Reloaded mascara is speciaal voor meiden die houden van extreem volume. Rimmel belooft daarnaast dat je ondanks de volume géén klontjes krijgt en dat je de mascara makkelijker van je wimpers krijgt. Voor deze mascara reken je €13,95 af.

Oordeel Renée (links):
Ik ben niet heel erg onder de indruk van deze mascara. Extreme volume? Not so much. Het is meer een mascara die je een natuurlijke look geeft in plaats van dat mensen je vragen of dit je echte wimpers zijn of nepwimpers. 
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10

Oordeel Roos (rechts):
Deze mascara belooft extreme volume dus dan verwacht ik ook extreme volume... Hij maakt mijn wimpers wel iets langer, maar het echt een verbluffend resultaat blijft helaas uit op mijn wimpers. Deze mascra zou ik niet aanraden, dus van mij krijgt hij een onvoldoende.
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10

Bourjois Twist Up The Volume


Bourjois Twist Up The Volume mascara is bijzonder, omdat je de borstel kunt draaien en je dus in feite twee mascaraborstels in één hebt. Zet de borstel op stand één voor lengte en schakel over naar twee voor volume. Voor deze mascara leg je €15,95 neer.

Oordeel Renée (links):
Dit vind ik nu echt een fijne mascara! Maak het borsteltje lang en je wimpers worden langer, twist 'm en je krijgt meer volume. Ideaal. Het is voor mij geen holygrail mascara, maar fijn is 'ie wel.
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Oordeel Roos (rechts):
Na de teleurstelling van de Rimmel mascara werd ik positief verrast door deze mascara van Bourjois. De extra toevoeging aan het borsteltje hadden ze van mij wel achterwege mogen laten, maar de mascara doet het verder prima!
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook