News

Jaaaa! Justin Bieber is hartstikke enthousiast over zijn housewarming in Amsterdam

Ben je Bieber fan en/of houd je wel van een lolletje? Dan is de zin ‘is it too late to say sorry for the overlast?’ je absoluut niet ontgaan de afgelopen week. Het was namelijk een week van brekend nieuws, want hallo: niemand minder dan Justin Bieber zelf heeft een peperduur penthouse gekocht op de Dam in Amsterdam. Dát vraagt om een feestje.

Voor een feestje ben je natuurlijk wel te porren, maar voor de HOUSEWARMING VAN JUSTIN BIEBER (!) zou je bijna een dag gaan spijbelen van school of werk. Het is niet alleen fantastisch dat Justin meer tijd in Amsterdam gaat doorbrengen – waarom koop je anders een penthouse met een waarde van 24 miljoen euro?! -, het is ook nog eens een leuk idee dat wij als grote fans het fantastisch vinden om zijn nieuwe huis eens goed in te wijden.

Guess what? Justin zelf is ook wel in voor het idee! Alhoewel… Zijn fans uitnodigen voor een housewarming zit er ongetwijfeld NIET in, maar volgens de organisatoren van de Facebookevent ‘Justin Bieber Housewarming’ kan de superster himself het idee wel waarderen. Maar goed, met 19.000 geïnteresseerden en 12.000 mensen die hun agenda hebben vrijgemaakt om erbij te zijn is het natuurlijk niet heel gek dat de pagina inderdaad onder de aandacht is gekomen van Biebs. Gelukkig kan hij erom lachen, want hoewel er waarschijnlijk geen champagneflessen ontkurkt worden in zijn penthouse met al die mensen, schijnt er wel een feestje te komen.

Er komt een ‘super goed feest’, maar op de details moeten we wachten. Daarnaast is het nog onduidelijk of Justin dit idee zo leuk vindt dat hij een retourtje Amsterdam boekt. Wie weet!

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀