News

Officieel: Ariana Grande en deze superster zijn sowieso een koppel

Love is in the air en hallo, thank God for Halloween dat we er op deze manier achterkomen. Eén van ieders meest favoriete popsterren – Ariana Grande, natuurlijk – is weer gelukkig in de liefde en ze heeft het zó verdiend! Op Instagram is ze nu echt ‘official’ met haar nieuwe vriendje en voor velen is dit geen onbekende… Ben je benieuwd aan wie Ari haar hart heeft verloren? Je ziet het hier.

De oplettende fan heeft het natuurlijk allang gespot: Ariana en haar mysterious new boyfriend. Of nou ja, zo mysterieus is hij niet, want het is namelijk een super bekende rapper! Met onder andere Big Sean en Jai Brooks op haar liefdescv heeft Ariana al de nodige liefdes versleten, maar wat lijkt ze nu intens gelukkig met niemand minder dan Mac Miller.

Watch on YouTube

Komt deze naam je bekend voor? Dat kan! Samen met hem nam ze het nummer The Way op en we hadden het in 2013 al gezien: de chemie tussen deze twee is wel érg goed. De twee hielden vol dat ze slechts vrienden waren, maar blijkbaar is er in die drie jaar tijd toch een vonk overgesprongen… Het feit dat Ari een nummer deelt met de 24-jarige rapper is natuurlijk al iets waardoor je meer naar elkaar toegroeit en het feit dat ze nu Instagram official zijn zegt genoeg: op Mac Miller is ze ontzettend verliefd.

De lovebirds spendeerden Halloween (zoenend!) samen en de kiekjes die Ariana van hen deelde spreken boekdelen. Deze twee sterren zijn hartstikke gek op elkaar. We like! Bekijk hier de foto’s:

A couple that celebrates Halloween together, stays together? Wij hopen het!

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀