Beauty

Zo kom jij eindelijk van je cellulite af

Cellulite. Hoe kom je ervan af? Maar liefst 98% van de vrouwen heeft er last van. Toch schamen we ons er voor en verbergen we onze billen en benen vaak. Maarrrr, er is hoop! Fajah Lourens heeft ontzettend veel verschillende behandelingen geprobeerd tegen cellulite en heeft nu haar eigen cup ontwikkeld. Fajah deelt haar conclusie met ons én zoekt testers voor de My Killer Body Motivation cup!

Fajah vertelt dat haar conclusie is dat cellulitebehandelingen vaak veel geld kosten. Als ze een positief effect hebben verdwijnt dit weer zodra je met de behandeling stopt. Ze vertelt dat het vooral belangrijk is dat je iets aan je eet- en leefpatroon verandert. Als je dit volhoudt heb je de meeste kans om je cellulite blijvend te verminderen. Om te beginnen heeft ze alvast wat tips voor ons verzameld om cellulite te verminderen.

1. Ga minimaal drie keer per week naar de sportschool. Het liefst krachttraining. Hiermee behaal je het beste resultaat. Je kunt naast drie dagen krachttraining twee dagen HIIT (high intensity interval training) toevoegen.

2. Beperk koffie drinken tot maximaal twee kopjes per dag. Het beste is natuurlijk om koffie te laten staan. Ben jij een echte cafeïnejunk? Skip dan op z’n minst de melk.

3. Scrubben! Fajah’s tip: scrub je benen met koffiedik.

4. Beperk je alcoholinname zoveel mogelijk. Wil je toch drinken? Kies dan niet voor zoete mixjes, maar bijvoorbeeld voor Spa rood. Het beste is een periode de alcohol even helemaal te laten staan of om nooit meer te drinken natuurlijk.

5. Doe rustig aan met suiker. Probeer geraffineerde suikers te vermijden en kies voor fruitsuikers.

6. Gebruik geen sojaproducten.

7. Stop met de pil, deze bevatten veel hormonen. Je kunt bijvoorbeeld voor het koperen spiraaltje kiezen. Deze bevat geen hormonen, maar bespreek dit eerst even met je huisarts.

8. Eet veel groene en vooral harde groentes.

9. Slik elke dag DIM tabletten. DIM helpt een handje helpt om oestrogeen te verteren en af te breken, zodat een gebalanceerde hormoonspiegel ontstaat.

10. Drink minimaal 2,5 liter water per dag. Kruidenthee is ook een goede optie.

11. Masseer je benen goed los na de trainingen voor een beter herstel en de afvoer van de afvalstoffen.

Fajah vertelt dat ze nog steeds opzoek naar de ‘wonderpil’. Ze heeft van alles gebrobeerd. Dure (bindweefsel)massages helpen bijvoorbeeld wel, maar alleen als je het blijft herhalen én het kost veel geld. 

Gelukkig is hier dan de oplossing! Fajah is namelijk super enthousiast over de cellulite cup. Deze cup wordt al eeuwen gebruikt om je doorbloeding te stimuleren. Chinezen gebruiken het al om migraine te bestrijden en topsporters voor een sneller herstel na een zware training. Het zorgt er namelijk voor dat je doorbloeding plaatselijk op gang komt, zodat melkzuur en de afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Daarom besloot Fajah de MKBM cellulite cups te laten ontwikkelen. Je betaalt één keer een bedrag van €35,95 en je kunt hiermee om de twee dagen je probleemzones aanpakken. 

Uiteindelijk is de oplossing: gezonde voeding, sporten en een goede doorbloeding. Het gedeelte voeding en sport moet je natuurlijk zelf doen en de cups helpen je doorbloeding te verbeteren en je afvalstoffen beter af te voeren.

Wil jij de My Killer Body Motivation cellulite cup testen?
Fajah vroeg ons om op zoek te gaan naar iemand die de cups wil testen en over het resultaat wil bloggen en vloggen. “Ik ben 100% overtuigd van de werking omdat ik het zelf heb ervaren, maar ik heb ook ervaren dat het weer terug komt als je twee maanden alles laat verslappen en in je oude patronen terugvalt”, aldus Fajah.

Wil jij de My Killer Body Motivation cups testen en jouw bevindingen met ons delen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en wie weet word jij uitgekozen!

Lees ook:

Must reads 👀