Celebs

Dit waren de meest spraakmakende Halloween outfits van de celebs

In Nederland wordt Halloween misschien niet zo uitbundig gevierd, maar in Amerika ging iedereen afgelopen weekend he-le-maal los! Natuurlijk laten de celebs dit feest ook niet zomaar voorbij gaan. Veel sterren gingen helemaal los op de wildste feestjes en trokken natuurlijk alles uit de kast om met de beste Halloween outfit voor de camera te verschijnen. In dit artikel laten wij je zien hoe de celebs Halloween hebben gevierd.

Paris Hilton

Paris Hilton was te vinden op het Treats Magazine Halloween feest in Los Angeles. Paris pakte goed uit met een wel heel sexy outfit en ging die nacht verkleed als Alice in Wonderland.

Kylie Jenner & Tyga

Over de outfit van Kylie Jenner werd nog véél nagepraat. Zij toverde zichzelf om tot Christina Aguilera in de videoclip Dirrty. Matchy met Tyga steelden zij absoluut de show.

Kourtney Kardashian en Stephanie Sheppard

Kourtney Kardashian en Stephanie Sheppard waren op het huisfeestje van Kate Hudson en gingen als horrorbruid en bruidegom tijdens Halloween. Wij vinden het absoluut een geslaagde outfit!

Khloé Kardashian

Van Khloé hebben wij nog niet veel Halloween kiekjes gespot, behalve deze post op Instagram.

Orlando Bloom & Katy Perry

Orlando Bloom en Katy Perry zijn onherkenbaar! Zij hebben dit natuurlijk overgelaten aan de professionals. Wat een werk is dit geweest. Deze kostuums hebben natuurlijk alles te maken met de Amerikaanse verkiezingen. Katy ging voor een avondje als Hillary door het leven en Orlando koos voor Bill. Hoewel niet iedereen het kon waarderen, vonden de meesten het super hilarisch.

Marc Jacobs

Marc Jacobs (links) was wel benieuwd hoe het was om als bodybuildster door het leven te gaan. Op deze foto staat hij met Bette Midler en Char Defrancesco te poseren, helemaal in zijn element.

Kendall Jenner

Kendall was te vinden op het feestje van The Hudsons en ging voor all black. Niet heel spannend, maar past natuurlijk wel goed in het thema.

Vanessa Hudgens

Is dit het schattige meisje van High School Musical? Tijdens Halloween zag ze er in ieder geval super scary uit als waarzegster.

Halle Berry

Dit is nog een creepy! Halle ging als skelet tijdens Halloween. Haar prachtige lokken komen wel goed uit in deze outfit. Wij vinden het een geslaagde outfit.

Emma Roberts

Emma Roberts heeft alleen haar gezicht omgetoverd tot een skelet. Ze oefende hier waarschijnlijk alvast om eng te kijken…

Alessandra Ambrosio

Alessandra ging als Jessica Rabbit uit de Disneyfilm Who Framed Roger Rabbit. 

Hilary Duff

Hilary Duff en vriendje Jason Walsh kozen kostuums van een pelgrim en een indiaan. Dit viel helaas niet bij iedereen in de smaak en dit werd misschien nog wel vaker besproken dan de outfit van Kylie. Het indianenkostuum werd als racistisch werd gezien, want er is op dit moment namelijk nogal veel gedoe rond de aanleg van pijpleidingen vlakbij de Standing Rock Indian Reservation.

Lees ook:

Must reads 👀