News

Hoe cool: deze wereldster komt in Nederland wonen!

In Los Angeles of New York lopen ze in het wild rond, maar in ons koude kikkerlandje kunnen we er alleen maar van dromen. Hoe cool zou het zijn om jouw idool, een beroemde Hollywoodster, tegen te komen?! Die droom wordt misschien werkelijkheid, want een wereldberoemde ster overweegt om in Nederland te komen wonen. Wie weet kom je hem binnenkort tegen in de Albert Heijn!

Nederland is misschien een wereldster rijker. Niemand minder dan Justin Bieber komt in ons kikkerlandje wonen! Volgens Shownieuws heeft de superster een appartement in Amsterdam gekocht. En niet zomaar een appartement; het duurste appartement van de hoofdstad. Hij gaat wonen op de Dam, in een optrekje van maar liefst 25 miljoen euro!

Justin was begin deze maand in Nederland, toen werd hij ook meerdere keren in het wild gespot. De zanger deed boodschappen bij de Albert Heijn, ging een potje voetballen op de Ceintuurbaan en zat vermomd in een koffietentje. Hij is al bijna ingeburgerd! En blijkbaar voelde Justin zich hier zodanig thuis dat hij een peperduur huis heeft gekocht. 

We hebben nog niks gehoord van Justins management, maar de kans bestaat dat je de superster over een tijdje tegen het lijf loopt in de supermarkt! 

Lees ook: 

Bron