News

YAY! De leukste webshop ooit is gelanceerd en het loopt nu al storm

Wij hebben heel leuk nieuws te vertellen! Het Girlscene team is de afgelopen tijd niet alleen druk geweest met het schrijven van artikelen, maar heeft achter de schermen ook hard gewerkt aan een nieuw project. Vandaag mogen we het spannende, maar vooral súper leuke nieuws verklappen. Girlscene lanceert een eigen webshop, vól met hebbedingetjes die je eigenlijk niet nodig hebt maar toch wil in je leven. Klik verder voor meer informatie.

We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: de Girlscene Musthaves shop is een feit! Girlscene.nl is een exclusieve samenwerking aangegaan met shop MyInteriorMusthaves.com. Het resultaat: een super vrolijke shop die volstaat met leuke hebbedingetjes op het gebied van lifestyle, tech en interieur. Voor een betaalbare prijs! Dingen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar tóch heel erg graag wil hebben. Want hé, de winter wordt gewoon een stuk leuker met unicorn-sloffen aan je voeten en je telefoon een stuk minder saai met een marble-hoesje.

Wekelijks wordt de webshop aangevuld; denk aan toffe tech items zoals laptop-covers en gouden oordopjes tot trendy interieur items zoals kussens en fotolijstjes. De meiden van Girlscene en MyInteriorMusthaves zoeken dagelijks naar de leukste accessoires en gadgets, gebaseerd op de nieuwste trends van dat moment. Tot slot wordt de shop aangevuld met unieke producten als customized Girlscene items (GS Exclusives) tot spannende collabs met online influencers.

Met de feestdagen in het vooruitzicht komt Girlscene Musthaves als geroepen. Wil je jouw geliefden verrassen met een origineel (kerst)cadeau of jouw leven een vrolijke dosis geven met een musthave item? Met één druk op de knop heb je de leukste accessoires, cadeaus en gadgets besteld. Gewoon vanuit je luie stoel, wel zo fijn als het buiten koud is. Ga snel naar www.girlscene.nl/shop, neem een kijkje en ontdek. Shop till you drop!

Ga nu naar Girlscene Musthaves en shoppen maar 😀




Klik hier om de Girlscene Musthaves te bekijken en natuurlijk te shoppen! Happy shopping!
Enne… laat ons vooral weten wat je van de Girlscene shop vindt, we zijn heel benieuwd!

Must reads 👀