Report: Het fotodagboek van Miss Nine

Fashion door Redactie

Girlscene heeft weer een paar maanden mee mogen 'reizen' met Miss Nine. Zij is één van de meest succesvolste vrouwelijke dj's ter wereld en reist voor haar werk de hele wereld over. Met collega's als Tiesto, Armin van Buuren en David Guetta is deze dame een one though chick.

Een prachtige vrouw, in & out, want naast artiest is zij ambassadeur voor kinderrechtenorganisatie Plan en zet zij zich in voor meisjes in ontwikkelingslanden.

Vorig jaar mocht Girlscene voor het eerst een kijkje nemen in het leven van Miss Nine. Na het lezen van alle enthousiaste reacties, hield zij ook afgelopen maanden speciaal voor Girlscene een dagboek bij. Vorige keer gemist? Bekijk en lees hiermeer over Miss Nine.

Kijk je mee naar haar nieuwe fotodagboek?

miss nine

In mijn vorige fotodagboek vertelde ik jullie dat ik een eigen feest zou geven tijdens het Amsterdam Dance Event. Het was geweldig! Een uitverkochte Supperclub met hele leuke mensen en een fantastisch sfeer.

miss nine

Naast m’n eigen feestje moest ik uiteraard nog op enkele andere feestjes draaien. Op één daarvan samen met Carl Cox. Ik was vereerd. Leuk!!

miss nine

Eind oktober was ik op tournee in Mexico en in de VS. En, ik heb op twee Halloween feesten in Mexico gedraaid. Wat vinden jullie van m’n Deadmau5 masker?

miss nine

En van deze?

miss nine

Mijn vlucht van Mexico naar Los Angeles had vertraging. Daardoor stond mijn chauffeur iets langer te wachten dan toegestaan. Dat vond meneer agent niet leuk… Haha. Gelukkig kwam alles goed.

miss nine

Toen ik vertrok uit Mexico zag ik dit uit m’n vliegtuigraampje. Heel apart!

miss nine

Toen ik aankwam in Nederland zag ik dit uit m’n vliegtuigraampje…

miss nine

Maar gelukkig stonden Sinterklaas en zwarte Piet mij op te wachten op Schiphol!

miss nine

Toen ik thuis kwam, lag daar de nieuwe editie van JFK op me te wachten. Ik heb voor die editie een open brief aan alle mannen geschreven en ze hebben er een foto van mij bijgeplaatst.

miss nine

In december ben ik samen met Avicii op tournee geweest door India. Een indrukwekkend mooi land. Een totaal andere wereld!

miss nine

De douane op het vliegveld was overigens niet erg streng...

miss nine

Het contrast tussen de auto’s van onze crew en sommige auto's daar was erg groot.

miss nine

Maar tijdens het feesten is iedereen gelijk. Iedereen gaat dan echt helemaal los. Geweldig om te zien. Het lijkt wel het nieuwe Brazilië. Het was fantastisch om samen te werken met Avicii!

miss nine

Het was allemaal heel chique geregeld in India. We hadden een privéjet om naar de verschillende feesten te vliegen! Luxe hè?

hè

Na India ben ik even in Nederland geweest voor een shoot voor de nieuwe collectie van Goosecraft. Een erg mooie collectie! Binnenkort is hij online!

miss nine

Met Oud & Nieuw was ik in Uruguay. Naast prachtige stranden hebben ze daar ook geweldige clubs. Veel Amerikaanse celebs komen daar om te feesten. Ze noemen Punta del Este ook wel het Saint Tropez van Zuid Amerika. Ook het feest waar ik samen met Sharam (ex-Deep Dish) draaide was super chic. Het werd een mooi NYE event!

miss nine

En het werd laat. Heel laat! Ik viel in de hotellobby in slaap.

Hoe lijkt het jou om als dj, net als Miss Nine, de wereld over te reizen?

Door Miss Nine