Series & Films

Hoera! Netflix doet ons een geweldige belofte voor 2017

Nu het buiten een stuk kouder is en het 's avonds sneller donker wordt zit er maar één ding op: je installeren met een dekentje op de bank en Netflix. De streamingsdienst is er altijd om jou te vermaken en dat wordt alleen nog maar beter. Netflix heeft namelijk heel goed nieuws voor het aankomende jaar!

Ja, het aanbod van Netflix wordt écht alleen maar beter! De streamingsdienst heeft bekend gemaakt meer geld te gaan steken in het maken van eigen content. En dat is heel goed nieuws, want dankzij Netflix hebben we Orange Is The New Black, House Of Cards, Narcos, Stranger Things en nog veel meer series in ons leven. 

De eigen series bevallen Netflix zo goed dat ze 800 miljoen gaan besteden aan nieuwe series. Op deze manier willen ze uiteindelijk bereiken dat vijftig procent van de content die ze aanbieden, zelfgemaakt is. Uiteraard gaat Netflix ook gewoon door met nieuwe seizoenen maken van de huidige series. 

Netflix doet ons één belofte: duizend uur extra aan nieuwe series in 2017. Dat staat gelijk aan drie maanden onafgebroken series kijken. Woohoo!

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved