Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toetsenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! De afgelopen week in foto’s:

monaco

Annemerel was deze week een paar daagjes in het mooie Monaco! Dit keer niet voor Girlscene… Deze freelancer heeft haar handen vol aan leuke klussen. Het zonnetje scheen er heerlijk!

koffie

Dinsdag was het feest op de redactie. Stagiaire Evi was jarig! Ze werd heerlijk verwend met een grote beker cappuccino met vanillesmaak  en dat niet alleen…

taart

hart

Haar vriendje kwam ook als verrassing langs met een zelfgebakken taart! Wat lief! En we hebben er met z'n alleen lekker van gesmuld.

wafel

Ook trakteerde Evi het kantoor op wafels met kersen én slagroom!

ring

Marjolein is heel blij met haar ModeMusthaves ring. En geef toe, hij is ook erg grappig!

ze.nl

Voor stagiaire Janneke was het haar laatste week bij Ze.nl. Ze trakteerde ons allemaal op lekkere roze tompoezen. (Ja we worden hier goed verwend). We gaan Janneke en haar gezellige Ze-praat missen!

Tot volgende week!

Wat heb jij gedaan deze week?

Door de redactie