Food

Hoera: dit is het beste Tony’s Chocolonely nieuws OOIT

Jaaaaaa! Verslind jij met liefde repen chocolade en geef je maar al te graag toe aan je chocolade cravings? Dan ga je dit nieuws fantastisch vinden. Tony’s Chocolonely heeft groot nieuws – en néé, het zijn geen nieuwe smaken chocolade – en we kunnen niet wachten om het met je te delen. Lees snel verder om meer te lezen over dit heugelijke nieuws.

Denk je bij de kleur oranje aan de karamel-zeezout repen van Tony’s Chocolonely en ben je meteen naar de winkel gegaan om de drie nieuwe smaken te proberen vorige maand? Dan val je waarschijnlijk van je stoel dat Tony’s Chocolonely heeft aangekondigd dat ze een winkel openen. OMG!

We waren al in de zevende hemel op de Girlscene redactie toen we te horen kregen dat de smaken puur gember citroen, melk cola en wit wortel walnoot aan het assortiment werden toegevoegd, maar Tony’s blijft de headlines halen. Nu, een maand later, is naar buiten gebracht dat er een heuse Tony’s Chocolonely Store komt op het Westergasterrein in Amsterdam. Je kunt chocolade proeven en kopen uit een gigantische automaat. Dat klinkt als choco… eh muziek in onze oren. De winkel opent aanstaande donderdag en is vijf dagen per week geopend.  

Lees ook:

Bron en bron

Must reads 👀