Lifestyle

Dankzij deze verandering lijkt Whatsapp een beetje meer op Snapchat

Gisteren schreven we al over een fijne verandering op Whatsapp, maar dit blijkt niet de enige te zijn! Whatsapp heeft een update uitgebracht voor de iOS-versie en hiermee wordt de app weer een beetje leuker. Whatsapp lijkt met deze geniale toevoeging namelijk een beetje op Snapchat! In dit artikel lees je alles over deze verandering.

Yay! Je kunt nu op jouw foto’s en video’s tekenen én tekst en emojis toevoegen. Die lelijke selfies die je altijd naar je beste vriendin stuurt via Snapchat kun je nu ook gewoon via de app sturen ;-).

Het werkt heel simpel: maak een foto en kies een tool in de balk bovenin. De emojis spreken voor zich. Voor het tekenen kies je een kwastgrootte of lettertype door naar links te vegen op de kleurenkiezer. Tijdens het tekenen kun je ook uit twee speciale kwasten kiezen: een kwast om pixels toe te voegen en één om kleur in je foto of video te verwijderen.

Dit is niet de enige handige toevoeging. Groepsbeheerders kunnen nu ook mensen uitnodigen om deel te nemen aan een groep door simpelweg een koppeling met ze te delen. Dit vind je bij groepsinformatie en tik op ‘groepsuitnodigingskoppeling’.

Je kunt de nieuwe versie van Whatsapp nu downloaden in de App Store. 

Lees ook:

Must reads 👀