Food

Best news ever: M&M’s komt met een nieuwe smaak!

Altijd hetzelfde liedje als je M&M’s koopt; die zak moét op! Maar als je denkt dat de choco, crispy of pinda variant verslavend is dan heb je nog niet van de nieuwe smaak gehoord. That’s right: M&M’s introduceert een nieuwe smaak! Dat heeft het merk al 75 jaar niet meer gedaan en dat zegt wat. Iedereen wordt helemaal wild van de nieuwe M&M’s vulling! 

Best. News. Ever. M&M’s introduceert caramelvulling! We hebben het nog niet eens geproefd, maar zijn nu al overtuigd. Dit wordt onze nieuwe favoriet. Het merk beschrijft de nieuwe M&M’s als ‘een hapklaar snoepje met aan de binnenkant van iedere M&M een zacht caramelcentrum en aan de buitenkant melkchocolade’. YUM!

M&M’s experimenteert wel vaker met smaken, maar heeft al 75 jaar geen nieuwe vaste smaak geïntroduceerd. Maar M&M’s caramel is geen special edition, die blijft gewoon in de schappen. Hoera! Een side note: de nieuwe smaak ligt pas in mei 2017 in Amerika in de winkel. Het is nog niet bekend of en wanneer M&M’s caramel naar Nederland komt.

Ben je nog niet overtuigd van de nieuwe smaak? Wacht maar tot je de onderstaande video ziet… 

Watch on YouTube

Lees ook:

Bron

Must reads 👀