Winnen

Win: een fashion shoot in CosmoGIRL!

[AFGELOPEN]Ben jij op elk moment van de dag klaar voor een foto? Zie jij jezelf later wel op de catwalk lopen en is jouw droom om op de cover te staan van je favoriete tijdschrift? Dan is dit je kans! In dit artikel lees jij welke make-up geschikt is om mee op de foto te gaan én hoe jij kans maakt op een échte fashion fotoshoot. Wie weet sta jij binnenkort wel in de CosmoGIRL! te shinen net als Gigi Hadid en Kate Moss.

Nu vraag jij je natuurlijk af: hoe kan ik deze fotoshoot winnen? Dat is heel simpel en ook nog eens super leuk! Je hoeft namelijk maar één ding te doen: Duik in de photobooth tijdens de essence Get Picture Ready Tour en deel je mooiste foto op Instagram. Tag @cosmogirl_nl en @essence_cosmetics en gebruik #getpictureready in je post en wie weet zie jij jezelf dan binnenkort terug met een fashion shoot in CosmoGIRL!. Hoe gaaf is dat? De eerste 200 meiden krijgen een gratis essence contouring kit. En dat niet alleen: tien meiden maken ook nog eens kans op een selfie-workshop van Bibi Breijman en andere leuke prijzen!


Voordat je naar de Photobooth rent is het natuurlijk belangrijk dat jij er fantastsich uitziet. Met onderstaande tips sta jij zeker weten fabulous op de foto.

1. Contouren en shapen
Sinds Kim Kardashian is begonnen met contouren is het niet meer weg te denken uit beautyland. Door te shapen en highlighten met het contouring palette haal je mooie delen in je gezicht naar voren, zoals je jukbeenderen, en laat je andere delen minder opvallen. 
2. Concealer
Concealer is super belangrijk tijdens een fotoshoot. Je camoufleert niet alleen wallen, maar het geeft je ook gelijk een frisse oogopslag. Ga voor de brightening concealer van essence en kies net één tintje lichter dan je foundation.
3. Poeder
Poeder is onmisbaar op de set. We willen natuurlijk shinen op de foto, maar niet met een hoofd als een discobal. Gelukkig heeft essence een matterende poeder die ervoor zorgt dat ons hoofd niet glimt op de foto.
4. Egale huid
Wat misschien wel het belangrijkste is op een foto is een egale huid. Er wordt tegenwoordig veel gephotoshopt, maar hoe beter je huid eruitziet hoe minder eraan gedaan hoeft te worden ;-).

Pak jullie agenda’s er maar bij girls, want hier staat de photobooth volgende maand:
♥ 5 november in Rotterdam, Eendrachtsplein essence beautyspot (Pssst… op deze dag is Bibi Breijman aanwezig!)
♥ 12 november in Amsterdam & Groningen, winkelcentrum Paddepoel
♥ 19 november in Utrecht, winkelcentrum Hoog Catherijne & Eindhoven, winkelcentrum WoensXL

Zie jij jezelf al staan met een fotoshoot in CosmoGIRL!? Ga dan snel naar de website en lees nog eens goed door wat je moet doen om te winnen.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met CosmoGIRL!

Must reads 👀