Report: Amsterdam Fashion Week 2012 - Individuals

Fashion door Redactie

Jullie hebben de video's van Amsterdam Fashion Week so far vast al even voorbij zien komen. Afgelopen woensdag was het aan ontwerper Sjaak Hullekes om officieel de Amsterdam Fashion Week te openen. En op dag twee van de Fashion Week zaten Annemerel en Evi op het puntje van hun stoel te kijken naar de show van Individuals...

Dubstep, blaffende honden en zwarte doeken. De fashion show begon geheimzinnig spectaculair! Deze streetwear collectie voor het winterseizoen van 2012/2013 stond in het teken van Duals en was ontworpen door de leerlingen van het AMFI in Amsterdam.

afw

Voor de show, backstage: Nog even snel een beetje blush hier en wat haarlak daar...

afwafw

De kleuren zwart, legergroen, donkergrijs en bruin hadden voornamelijk de overhand. Dit omdat de kleding passie, kracht en ruigheid moest uitstralen, en dat deed het zeker! Erg gaaf!

afq

Daarbij droegen de modellen gas- en hondenmaskers, was hun haar superstrak gevlochten en paradeerden zij stoer over een gladde catwalk, die bedekt was met zwart (papieren) grind.

afw

Als laatste kwam het Individuals team met trots de catwalk oplopen. Zij hadden een groot applaus verdiend voor hun creaties!

afw

Bekend modeland was uitgerukt om naar deze ruige collectie van Individuals te komen kijken. De kleding van het publiek was al een show op zich! Iedereen zag er erg stylish uit!

afw

En, zie jij bekende gezichten?

afw

Wij (Annemerel en Evi) hebben in ieder geval genoten van de show. De kleding was erg bijzonder en alles was tot in de puntjes uitgewerkt. Chapeau Individuals!

Heb jij ook een bezoekje gebracht, of ga jij nog een bezoekje brengen aan de Amsterdam Fashion Week?

Beeld: Annemerel, Teampeterstigter

Door Annemerel en Evi