News

Gossip Girl(scene) week 41

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner is eindelijk verlost van haar stalker, Kim Kardashian laat eindelijk weer iets van zich horen, Taylor Swift voor het eerst gespot met haar girl squad en stapt Ariana Grande in het huwelijksbootje? 

Een grote opluchting voor Kendall Jenner. Het topmodel werd een aantal maanden geleden geteisterd door een stalker. Kendall kreeg afgelopen augustus de schrik van haar leven toen de stalker ineens voor haar neus stond. Hij stond op haar oprit en bleef haar aanstaren, ook toen ze zei dat hij moest vertrekken. Vervolgens ging hij door het lint en begon op haar ramen te slaan. Ze wist te ontsnappen en een vriend te bellen. “Ik ben nog nooit zo bang geweest in mijn leven”, vertelde Kendall donderdag tegen de rechter. Het topmodel hoeft de komende jaren niet meer te vrezen voor stalker Shavaughn McKenzie, hij moet de komende vijf jaar uit haar buurt blijven.

Kim Kardashian heeft weer een teken van leven gegeven. De realityster werd begin deze maand overvallen in Parijs en is sindsdien uit de spotlights gebleven. Kim heeft al dagen geen updates op social media geplaatst, iets wat nog nooit is voorgekomen. Maar de oplettende kijker viel toch iets op.  Op Instagram volgt Kim niet langer 121, maar slechts 106 andere gebruikers. Het is niet veel, maar we weten tenminste dat ze nog leeft! Verder blijft Kim ondergedoken zitten. Ze heeft een klus in een nachtclub waar ze een miljoen dollar voor kreeg zelfs afgezegd. De organisatoren hebben daar alle begrip voor. Hopelijk gaat het snel beter met Kim…

Wedding bells voor Ariana Grande en Mac Miller? Life & Style cliamt van wel. “Ariana wilde altijd al trouwen op haar 25ste en Mac heeft alles wat zij zoekt”, zegt een bron. “Ze vindt hem knap, sexy en hij maakt haar aan het lachen”. Volgens de bron zijn de tortelduifjes volop bezig met het plannen van de bruiloft. Ze willen buiten trouwen op een eiland, in het bijzijn van veel gasten. Ariana heeft haar jurk zelfs al uitgekozen: “Wit, off shoulder en een lange sleep”, aldus de bron. Hoewel we het heel leuk zouden vinden als Ariana in het huwelijksbootje stapt twijfelen we aan het waarheidsgehalte van deze roddel. Dit is niet de eerste keer dat Life & Style het mis heeft. 

Het was over en uit tussen Kylie Jenner en Tyga, maar de twee bleken toch niet zonder elkaar te kunnen. In tijdschrift Complex vertelt ze dat ze nog steeds smoorverliefd is op de rapper. “Er zijn nog steeds mensen die zeggen ‘je moet weg bij hem’, maar we zijn geen stelletje voor anderen. We houden van elkaar”, vertelt de realityster. In de break ging Kylie met rapper PartyNextDoor, maar dat stelde niks voor. Het zusje van Kendall geeft toe dat ze slechts wilde weten hoe het is om alleen te zijn. Uiteindelijk kwam ze erachter dat Tyga een grote steun voor haar is en ze eigenlijk niet zonder hem kan. Sindsdien is ze gelukkiger dan ooit met Tyga.

Taylor Swift ging sinds tijden weer op stap met (een deel van) haar girl squad. Het was meteen duidelijk dat de meiden bij elkaar horen, ze droegen allemaal zwart. Dat moeten ze hebben afgesproken! Taylor ging met Lily Aldridge, Cara Delevingne, Lorde, Suki Waterhouse en Lily Donaldson naar een privéconcert van Kings Of Leon. De zangeres krabbelt langzaam weer op na fiasco met Kim Kardashian. Misschien komt er binnenkort een single uit over haar break-up met Calvin Harris?

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Meer lezen over celebrities?