Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Daarom lieten we vorige week een beetje van het échte werk zien en hebben we de pretkiekjes (lees: lunchfoto's, pakketjes uitpakken etc.) voor één keertje achterwege gelaten. Deze week daarom weer een ouderwets gezellige Behind the Girlscenes, met vooral veel lekkers!

Behind the Girlscenes1

Mmm... lekker! Girlscene was afgelopen week samen met Fashionscene aanwezig bij de launchparty van de nieuwe LG Prada telefoon...

Behind the Girlscenes1

Tada! Wij kunnen niet wachten deze hippe gadget te gaan testen.

Behind the Girlscenes1

'Gewoon, omdat het... februari is?!' - zei redactrice Annemerel toen ze begin deze week TWEE (!) enorme dozen met heerlijke cupcakes mee nam naar de Keizersgracht.

Behind the Girlscenes1

Wat een verwennerij. En lekker dat ze waren! Dankjewel Annemerel!

Behind the Girlscenes1

Na Girlscene, Ze.nl en Beautyscene heeft nu ook onze grote modezus van Fashionscene een wekelijkse diary! Met daarin Marjolein's vintage treasure. We like. Check it out!

Behind the Girlscenes1

Hoofdredactrice Marjolein sloot de week af met een laatste mail-check bij de openhaard. Klaar voor een nieuwe (koude) week!

Tot volgend weekend!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door de redactie