News

Selena Gomez is opgenomen in een kliniek voor een tragische reden

Fans van Selena Gomez vinden het ongetwijfeld jammer dat ze een break heeft genomen van haar carrière. De zangeres heeft concerten afgezegd en treedt niet meer in de spotlights. Maar ze heeft niet voor niks een pauze ingelast. Meerdere bronnen bevestigen dat Selena is opgenomen in een kliniek. De reden van de opname is niet wat je denkt… 

Selena heeft haar concert op 18 oktober in Ziggo Dome helaas ook afgezegd, maar dat heeft ze niet zomaar gedaan. De superster heeft er een heel belangrijke reden voor; ze is opgenomen in een kliniek. Niet omdat ze verslaafd is aan drugs of alcohol, maar omdat ze niet goed in haar vel zit. 

De beeldschone brunette vertelde bij de aankondiging van de break al dat ze gaat werken aan haar paniekaanvallen, angsten en depressie. Het gaat nu dusdanig slecht met haar dat ze sinds eind augustus in een kliniek in Tennessee zit. “Selena heeft lupus, maar deze opname is om te focussen op haar geestelijke gezondheid”, vertelt een bron aan Us Weekly. “Ze kan naar een duistere plek gaan”. De bron beschrijft de kliniek als ‘een rustige plek’ en de behandeling ‘zeer intens’. 

De zangeres richt zich gedurende haar behandeling volledig op haar herstel. Ze heeft een stop op haar carrière gezet en werkt in de tussentijd ook niet aan nieuwe muziek. “Ze zou nieuwe nummers opnemen, maar ze heeft aan niemand verteld wanneer ze weer in de studio is”, meldt een bron uit de muziekindustrie. Wel spendeert ze veel tijd met haar moeder, stiefvader en grootouders. 

Dit is overigens niet de eerste keer dat Selena is opgenomen in een kliniek. De vorige keer is ze er ook bovenop gekomen, laten we hopen dat het dit keer ook snel beter gaat.

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀