Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Daarom lieten we onlangs een beetje van het échte werk zien en hebben we de pretkiekjes (lees: lunchfoto's, pakketjes uitpakken etc.) voor één keertje achterwege gelaten.

Deze week een winterse Behind the Girlscenes, met heel veel foto's! Kijk mee!

behind

Wij zagen dat een aantal lezeressen ontevreden waren over het aantal foto's van afgelopen week in de Behind the Girlscenes. Deze week maken we het goed!

behind

Evi had maandagochtend een lekker brood gebakken. Of ja, de broodmachine van Evi had maandagochtend een lekker brood gebakken. Dus in de lunchpauze konden we met z'n allen smullen van een heerlijk sneetje Italiaans brood!

behind

Marjolein stuurde Evi en Annick op pad met de post! Want er moesten deze week weer een aantal pakketjes de deur uit. Met de routebeschrijving naar het postkantoor op ons mobieltje en een tas vol brieven & goodies gingen de meiden de fiets op.

behind

Brrr, koud buiten! Maar gelukkig was het niet heel ver fietsen naar het postkantoor.

behind

De laatste envelop in de brievenbus! Hopelijk hebben we weer een aantal lezeressen blij gemaakt!

behind

Wat een plaatje! Hoe leuk is het dat we deze week konden schaatsen op de grachten! Wat jammer dat er op het kantoor van Girlscene geen winter-proof kast staat, inclusief schaatsen, chocolademelk, slagroom en dikke sjaals, mutsen en dekentjes! Heb jij de afgelopen dagen de schaatsen weer aangetrokken?

behind

Deze week is het extra leuk winkelen in de Amsterdamse Berenstraat. Tot en met zondag is daar namelijk de pop-up store van Mydress te bezoeken! Wij kregen van eigenaresse Gaby een armbandje cadeau! Lief!

behind

Ook stonden er heerlijke roze cakejes en een lekker kopje thee voor ons klaar!

behind

Girlscene is klaar voor de zomer! Qua parfum dan... We kregen namelijk deze week de nieuwste zomergeuren van Escada cadeau.

behind

Stagiaires Evi en Annick zijn samen hard aan het werk. Evi legt Annick nog even de laatste dingetjes uit. Want volgende week is het haar laatste week bij Girlscene...

behind

Thee time! En dit keer verse muntthee uit Marrakech. Heerlijke healthy bezig meiden!

cha

Meiden, hebben jullie het leuke interview over het merk CHA al op Girlscene gelezen? Ps. eigenaresse Alisha geeft ook nog eens een mooie tas weg aan één van jullie! Ook Evi is nog steeds helemaal happy met haar CHA agenda, die ze van de zomer op Ibiza kocht.

behind

Maakt Marjolein nu een foto met een cassettebandje? Nee dit is haar flitsende iPhone hoesje! Morgen deze, en nog meer superleuke telefoonhoesjes op Girlscene!

Tot volgende week! 

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door redactie Girlscene