Food

Treat yourself: 9 gezonde verwenproducten

Niks is fijner dan een heerlijk dagje voor jezelf. Tover je badkamer om tot een echte spa en ga in bad met een heerlijke douchegel. Denk niet alleen aan de buitenkant, maar ook je lichaam kan af en toe best een boost gebruiken. En dan hebben we het niet over chocolade en pannenkoeken, want er zijn ook genoeg gezonde opties. Kijk snel verder welke producten perfect zijn voor een avondje ‘me time’.

De Healthbox van deze maand is samengesteld om jezelf eens lekker te verwennen. Hierboven zie je alle producten die in de box zitten. Hieronder bespreken de producten één voor één met je.


Begin de dag met een bakje muesli van Verival, deze is 100% biologisch. Als tussendoortje is deze mix van amandelen en chocolade-bites perfect. Ga je nog de deur uit? Neem dan deze Eat natural reep mee!

Voor het ultieme relaxmoment een hydraterend gezichtmasker. Was het masker van je gezicht onder de douche en was jezelf met deze lekker showergel van IDC. Klaar met je douche? Behoud het frisse gevoel met deze deodorant van Erica.
Voor een extra verwenmomentje: smeer jezelf van top tot teen in met deze hydraterende spray moisturiser van Vaseline en je bent weer helemaal zen! Vergeet jezelf niet te hydrateren. Probeer eens dit drankje van Aspire, super lekker en ook nog eens gezond. Merk je dat jij wel een oppeppertje kan gebruiken tijdens het najaar? Probeer dan eens deze Orthica vitamine D tabletten. Deze zorgen voor een goede weerstand.

Deze Healthboxbox heeft een waarde van €125, maar is nu te bestellen voor €24,95! Bestel de Healthbox hier. Wist je trouwens dat de Healthbox de samenwerking is aangegaan met Women’s Health Magazine? Voor alle Healthy fans hebben we daarom een speciale actie: je krijgt nu 3 magazines van Women’s Health voor maar €10,- (stopt automatisch). Wil jij deze magazines ontvangen? Hier kun je ze bestellen!

Lees ook:

Must reads 👀