News

Miley Cyrus doet een belangrijke mededeling over haar leven

Miley Cyrus is niet altijd even positief in het nieuws gekomen, maar de zangeres heeft zich áltijd ingezet voor anderen. Zo heeft ze de Happy Hippie Foundation opgericht om kwetsbare jongeren te helpen en onrecht te bestrijden. Nu doet de superster een grote onthulling over haar leven waarmee ze hoopt andere jongeren te inspireren. En het heeft alles te maken met haar liefdesleven… 

Miley komt uit de kast! De zangeres is op dit moment gelukkig met Liam Hemsworth, maar heeft in het verleden ook een kortstondige relatie gehad met model Stella Maxwell. Maar Miley is niet biseksueel. “Ik ben panseksueel”, onthult de zangeres. “Ik heb altijd een hekel gehad aan het woord ‘biseksueel’. Ik geloof niet in die hokjes. Ik kijk niet naar mensen als jongens of meisjes”. 

De allereerste relatie van Miley was dan ook met een meisje. Maar ze voelde zich niet hetero, bi of lesbisch. “Ik heb heel lang niets begrepen van mijn eigen seksualiteit”, zegt Miley. “Tot ik naar een Lgbt-bijeenkomst ging en allemaal verhalen hoorde. Eén persoon voelde zich niet man of vrouw. Ik heb me nog nooit zo herkend in iemand. Ik voel me ook heel neutraal. Toen ik mijn eigen geslacht beter begreep, snapte ik mijn seksualiteit ook beter. Op een gegeven moment dacht ik, ‘Oh, dáárom voel ik me niet hetero of lesbisch. Omdat ik dat niet ben'”. 

Miley vindt dan ook dat er een ‘P’ aan Lgbt toegevoegd moet worden: “Voor panseksueel”.

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀