Beauty

10 nieuwe beautylanceringen waar jij héél erg blij van wordt

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen en omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu. Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. MAC Limited Edition Photographed by Helmut Newton + Spellbinder Eyeshadow
Prijs: €10 – €39

MAC liefhebbers, opgelet! MAC komt deze maand (en in december) weer met een limited edition collectie en deze keer worden er beelden van de bekende overleden fotograaf Helmut Newton. Het oogschaduwpalette met drie matte en één satin kleur kost €39, de Liquid Lipcolour kost €24,50 en de bijzondere Spellbinder oogschaduws (verkrijgbaar vanaf december) zijn te koop voor €27.

MAC koop je bij de hun verkooppunten of online.


2. DKNY Be Tempted parfum
Prijs: vanaf €44,48 voor 30 ml

Fan van DKNY? Dan mag je hun nieuwe parfum niet gemist hebben! Geïnspireerd op The Big Apple en met een geur die sexyer is dan voorheen is Be Tempted namelijk echt een parfum voor de vrouwelijke vrouw. Met topnoten als zwarte bes, hartnoten als rozenolie en basisnoten als Indonesische patchouli is het een verleidelijk parfum.

Het parfum is verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 


3. Merino Lanolin Skincare
Prijs: vanaf €4,95

Nieuw binnen op de Girlscene redactie is het merk Merino met hun Lanolin producten. Het merk komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en de producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten om je huid te voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Wij ontvingen de Lanolin Skin Creme, Lanolin Lipbalm en Lanolin Soap.

Dit merk is online verkrijgbaar.



4. The Body Shop kerstcollectie
Prijs: vanaf €15

Als er één merk flink uitpakt met de kerstcollectie, dan is het The Body Shop wel. Ieder jaar is het weer kiezen uit verschillende geuren – dit jaar Vanilla Chai, Spiced Apple en Frosted Berries – en fijne producten als bodybutter, bodyscrub en showergel. De Spiced Apple geur hebben we nog niet geroken, maar de rest is in ieder geval goedgekeurd!

De collectie is verkrijgbaar in The Body Shop winkels en online.



5. Benefit kerstkits
Prijs: van €39 tot €49

We weten niet wat jij tijdens de feestdagen op je wensenlijstje hebt staan, maar als je van beauty houdt mogen de kerstkits van Benefit in ieder geval niet ontbreken! Van de Girls O’Clock Rock kalender met 12 mini’s (€49) tot Girls Gone Wow! met de beste producten die Benefit heeft (ook €49) heb je een fantastisch cadeautje in handen.

Verkrijgbaar bij Douglas.



6. Douglas make-up
Prijs: vanaf €5,95

Douglas vernieuwt hun make-up collectie en oeh la la: er zitten prachtige producten tussen. Onze favorieten zijn absoluut My Favorite Palette Smokey Two (€12,95), Mini Best Of Colors Palette 1 (€7,95) en het Contouring Palette (€12,95). Niet alleen deze producten zijn prima geprijsd, ook poeders (iets duurder met €16,95) en de Cameleon All Over highlighter (€14,95) zijn het swatchen waard.


7. Dsquared2 Want Pink Ginger parfum
Prijs: vanaf €49

De luxe parfumerie is weer een lekker geurtje rijker nu Dsquared 2 met hun nieuwe parfum Want komt. Denk aan een combinatie van onder andere roze gember en roze peper gemixt met citroen, mandarijn en een vleugje damask roos dat het geheel sensueel laat ruiken.

Wil je de andere versie proberen? Bestel ‘m dan hier


8. L’Oréal Beautybox
Prijs: €29,99

Love de nieuwe beautybox van L’Oréal! Op deze manier maak je eenvoudig kennis met verschillende producten waarmee je meteen een complete look maakt. In deze limited box van Kristina Bazan ontvang je La Palette Nude oogschaduw, mascara, eyeliner, lippotlood én een lipstick. Prima deal voor nog geen €30.

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Bol.com.


9. Lancôme Audacity in London palette
Prijs: onbekend

Mogen we even een amen voor Lancôme? Dit palette is werkelijk prachtig om naar te kijken. Grote kans dat het prijskaartje ruim boven je budget is, maar mocht je jezelf willen trakteren… Dan weet je waarmee je dat kunt doen. Van de luxe verpakking met gouden letters tot de textuur van de oogschaduw zelf: als je dit palette hebt, heb je niets anders meer nodig.


10. Philosophy The Land Of Hope & Wonder
Prijs: tussen €12,10 en €17,60

Hoe leuk zijn deze Philosophy producten die je in de kerstboom kunt hangen? Eerlijk is eerlijk, in de boom zouden ze op de Girlscene redactie niet hangen, want de producten zijn veel te fijn om niet te gebruiken. Zo is de Purity Made Simple cleanser al jaren favoriet en we weten wel zeker dat de verpakking al open is gemaakt voordat de kerstboom staat… Oeps!

Lees ook:

Must reads 👀