Lifestyle

Dit YouTube-kanaal mag jij niet missen als je van muziek houdt

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste hits? Zing jij met Justin Bieber en Ariana Grande zo hard mee onder de douche zodat je ouders er gek van worden? Dan hebben wij goed nieuws! Voor iedereen, die net als wij, gek op muziek zijn hebben wij een super tof nieuw YouTubeprogramma ontdekt en dit delen wij natuurlijk graag met jullie!

Wij hebben het hier over het nieuwe YouTubeprogramma Speakerboxx! Het programma wordt uitgezonden op het kanaal van XITE en XITe kennen jullie vast allemaal door de festivalreports en de XITE awards. XITE is namelijk dé muziektelevisiezender voor jongeren.

In Speakerboxx gaat presentatrice Iris Enthoven de straat op om de verschillende meningen te peilen over muziek. Van opa’s en oma’s tot hipsters en hangjongeren, elke mening telt! Daarnaast wordt er in het programma ook om om de meningen van het WhatsApp-panel gevraagd. Members van deze WhatsApp-groep filmen en schrijven hun mening over muziek en artiesten exclusief op voor Speakerboxx. Via de hashtags #Speakerboxx #XITE praat jij mee over het programma en mag jij natuurlijk zelf je mening geven.

Ben jij benieuwd wat jouw opa eigenlijk van Justin Bieber vindt of op welke muziek je geschiedenisleraar helemaal uit zijn plaat gaat? Vandaag gaat de eerste video live, waarin je onder andere ziet hoe een oma het nummer ‘Gass’ rapt van Sevn Alias. Hilarisch! Abonneer je dus snel op het YouTube-kanaal, zodat jij als eerste de nieuwste video’s ziet.

Watch on YouTube

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Xite

Must reads 👀