Food

McDonald’s stelt rare eetcombinatie voor en het zorgt voor enorm veel ophef

Wat bestel jij bij McDonald’s? Een kip 6? Een flesje water of toch liever een milkshake? We weten niet hoe het met jou zit, maar een keuze maken bij de Mac is vaak toch moeilijker dan gedacht. En dan gaan we uiteraard voor hetgeen dat we altijd eten. Standaard. Maar de combinatie die McDonald’s nu voorstelt is wel erg eh… apart.

Er lijkt in tijden niet zo’n ophef te zijn geweest rondom McDonald’s, maar de UK is in ieder geval flink opgeschud. Waarschijnlijk dip jij je frietjes in die lekkere McDonald’s saus, maar wist je dat sommige mensen er wel heel gekke gewoontes op nahouden? Daar wilde de keten nu wel op inspelen door de klanten te vragen in welke smaak milkshake zij het liefst die Franse friet dippen. MILKSHAKE! Who knew dat dit bestond?


Bron

Geloof ons, het internet ging even los. Op het moment van schrijven telt het bericht op Facebook 41.000 likes, is het ruim 4000 keer gedeeld en is McDonald’s zo’n 10.000 reacties rijker. Want ja lieve mensen, er lopen personen op deze aardbol rond die met liefde hun friet tegelijk met hun aardbeien milkshake opeten. Of chocola. Zijn we nu hartstikke #latergram of is dit serieus lekker? Een vrouw reageert namelijk dat ze al jaren haar friet in haar aardbeien milkshake dipt en iemand anders biecht op dat hij zijn friet met een bananen milkshake eet en zijn nuggets in combinatie met de chocolade variant. 

Niet iedereen begrijpt deze ‘sensatie’ trouwens… Zo schrijft iemand dat ze bijna moest overgeven toen ze het Facebook bericht voorbij zag komen en vraagt een andere vrouw zich lachend af waarom iemand in hemelsnaam friet in een milkshake zou dopen. Tja, smaken verschillen!

Lees ook:

Must reads 👀