News

Student had gebroken iPhone scherm en hij kreeg de schrik van zijn leven

De iPhone is een geliefde telefoon, maar je moet ‘m niet laten vallen. Het aantal keer dat je mensen met een gebroken scherm hebt zien rondlopen zegt genoeg… Een gebroken scherm is hartstikke vervelend en kost je misschien bakken met geld, maar je had vast niet verwacht dat het ook levensgevaarlijk kan zijn! Darin Hlavaty kreeg de schrik van zijn leven toen hij zijn iPhone met gebroken scherm in zijn zak droeg. Wat er precies gebeurde, lees je hier. Be warned!

Darin Hlavaty is een trotse bezitter van een iPhone 6 Plus. Althans, dat wás hij. Hij droeg zijn smartphone bij zich in de zijn achterzak. De iPhone was een tijdje daarvoor gevallen met een kleine kras in het scherm als gevolg. Maar toen voelde hij ineens ‘een waanzinnige hitte’ bij zijn been tijdens een les natuurwetenschappen. Daarna kwam er rook en een sissend geluid.

Darin greep naar zijn telefoon in zijn achterzak. “Die was zo heet dat ik mijn vingers er meteen vanaf trok. Ik pakte ‘m weer en gooide hem in een beweging op de grond. Ik moest er vervolgens op trappen, omdat de iPhone in brand stond”, vertelt Darin. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, er raakte niemand gewond. 

View post on Twitter

Waarom de iPhone ineens ontplofte is Darin een raadsel. Meestal komt het door de batterij, maar Darins telefoon stond uit doordat de batterij leeg was. De telefoon was ook niet aan het opladen. Het enige waar de student aan kon denken, is de kleine kras die sinds kort op het scherm zat.  De student heeft veel geluk gehad, het enige wat hij aan dit incident heeft overgehouden is een gat in zijn jeans. En een kapotte iPhone…

Lees ook:

Bron

Must reads 👀