Food

Geniaal nieuws voor iedereen die Kinder Bueno pasta wil hebben

Kijk, er zijn van die dingen waarvan je gewoonweg niet begrijpt dat het NIET bestaat. Zo kwam er onlangs Kinder Bueno pasta (ja, OMG) voorbij op het wereldwijde web en duh: het ging meteen viral. Want hoezo staat Nutella eenzaam in de schappen als je ook Kinder Bueno pasta kan hebben? Maar gelukkig is er heel goed nieuws… Lees snel verder.

Whoop, whoop! Na het minder leuke Facebookvirus nieuws is er gelukkig ook goed nieuws. Vandaag, dinsdag 4 oktober, is een dag die de Kinder Bueno geschiedenisboeken in kan. Alle liefhebbers van verschillende vormen pasta opgelet: Kinder Bueno pasta komt terecht in de schappen ergens bij jou in de buurt. We like.

De gebeden zijn verhoord door de Kinder Bueno-goden, want als we het nieuws écht mogen geloven liggen er vanaf vandaag echt potten van dit heerlijke goedje in de winkel. Overigens hoef je niet meteen naar de Appie te rennen, want daar ga je het (voorlopig?) niet vinden. De deelnemende supermarkten zijn namelijk Hoogvliet, Vomar en Jumbo.

Je begrijpt dat de Girlscene redactie uiteraard op pad gaat om te kijken of de potten echt te vinden zijn in de winkel, dus volg ons vooral op Snapchat (Girlscene_NL) om op de hoogte te blijven van onze avonturen. We kunnen niet wachten. AHHHH!

Lees ook:

Bron

Must reads 👀