Health

9 producten om de herfst gezond door te komen

Sta jij wekelijks te zweten in de sportschool zodat jij komende zomer alvast verzekerd bent van een killerbody? Of moet jij ook nog even de motivatie vinden om weer tussen al die spierbundels aan jouw workout te beginnen? Hoe dan ook, wanneer je sport hoort daar ook een gezonde levensstijl bij. Deze Healthbox helpt je goed op weg!


De Healthbox van deze maand is samengesteld door fitnessmodel en blogger Anne van Fannetiek. Hierboven zie je alle producten die in de box zitten, dit zijn Anne’s absolute aanraders. Wij zijn al fan van de box, want er zit véél chocolade in! We bespreken de producten één voor één met je.

Veríval havermoutpap met mango en glutenvrije kokoscookies van Biobites. Gezond kan ook lekker zijn. Jummie!


Yes! Dit zijn onze favorieten. De Body & Fit wheychoco is een hazelnoot-chocoladepasta en het goede nieuws is dat deze reep 96% minder suiker dan vergelijkbare producten bevat. En deze Hands off my chocolate pure chocolade reep. We love chocolate!

Orthica Magnesium-400 bevat een hoge dosering magnesium en dat is goed voor je spieren en zenuwstelstel. Orthica Fish Twist speelt een belangrijke rol in onze vetstofwisseling. Eén capsule is goed voor je dagelijkse portie visolie en kan puur en gemengd door voeding worden gebruikt.


Women’s Health is de health glossy van Nederland. In dit nummer lees je hoe je een fit lichaam krijgt én behoudt en je krijgt er ook nog eens een Fit For Summer Guide bij, je kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen natuurlijk. 😉


Met een douchefoam maak je de Girlscene redactie natuurlijk altijd blij. In de box zit één body mouse van Kneipp in de geur patchouli of morning kiss.


En hoe leuk deze tas van Body & Fit? Of je een fanatieke sporter bent of niet, we willen er natuurlijk allemaal graag fashionable bij lopen.

Deze Healthboxbox heeft een waarde van €125, maar is nu te bestellen voor €34,95! Bestel de Healthbox hier.

Lees ook: