Food

Wauw: dit is de lekkerste McFlurry die je ooit hebt gezien

Op de Girlscene redactie voelen we iedere vrijdag weer de pressure: we willen iets lekkers eten en met McDonald’s om de hoek zijn we altijd geneigd om daar lunch te halen. Maar weet je wat nog beter is? Als McDonald’s bij ons op kantoor langskomt! Laatst werden we verrast met de allerlekkerste McFlurry die we ooit hebben gezien en OMG: we moeten dit echt even delen.

Trouwe Girlscene volgers hebben het al op Instagram voorbij zien komen: een super lekkere McFlurry die er anders uitzag dan de gewone McFlurry. Waarom? Omdat niemand minder dan Meesterpatissier Hidde den Brabander (hij heeft onder andere gewerkt voor de Librije (!)) dit toetje na de lunch voor ons klaarmaakte. En seriously, we hebben onze lunch nog nooit zo goed afgesloten. Zie je het al voor je? Een McFlurry, maar dan op een bord klaargemaakt met verse ingrediënten… JUM.


Je hebt waarschijnlijk geen idee hoe zo’n McFlurry wordt gemaakt en wij wisten dat ook niet! Dus ja, hoe wordt dit iconische ijsje eigenlijk gefabriceerd? Hidde heeft hiervoor onderzocht welke ingrediënten in een McFlurry zitten én waar de melk vandaan komt voordat hij de McFlurry voor ons maakte. Voordat we mochten aanvallen kregen we dat eerst te zien. We kunnen in ieder geval melden dat het ijs goed smaakte, de caramelsaus en fudge to die for was en zelfs de olijfolie en krokante melk die Hidde zelf toevoegde geslaagd was. Zo willen we onze McFlurry vaker voorgeschoteld krijgen. 😉

Bekijk hier de video:

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀