Fashion

Report: Barbie Fashion High-Tea

Gistermiddag was restaurant Spring in Amsterdam totaal omgetoverd tot een roze paradijs. Van het entree tot de champagne en van de macarons tot de lampen, werkelijk ALLES was roze. We kregen onze eigen Barbie die we mochten kleden en styliste Danie Bles gaf ons tips! Je hoort het al, de Barbie Fashion High-Tea was erg geslaagd!

barbie

De ingang was heel erg roze en Barbie-achtig, net als binnen in het restaurant.

barbie

Een roze geklede DJ en roze champagne. Uit de boxen kwamen echte girly liedjes, zoals 'Barbie Girl' en 'Man, I Feel Like A Woman'.

barbie

Na een praatje over hoe de middag zou verlopen van de PR-dame van Barbie en Danie Bles, was het tijd om onze Barbie-dozen open te maken. Ready? Go!

barbie

In de doos vonden we een Barbie en vier jurkjes (in verschillende kleuren en modellen) en allerlei tools om je Barbie mee te pimpen. Een soort starterskit voor mini-ontwerpers in spé dus.

barbie

Er werd goed voor ons gezorgd met vooral heel veel zoetigheid, zoals roze cupcakes en macarons. Ook waren er hele lekkere smoothies (roze natuurlijk) en heerlijke sandwiches. Helaas voor de mensen in de keuken werd er weinig aandacht besteedt aan het koken. Iedereen was zo druk met het stylen van Barbie!

barbie

Danie Bles zit aan tafel te kletsen met Sjimmy Bruijninckx (ex-presentatrice Shownieuws).

barbie

Door het hele restaurant waren Barbies neergezet. Aan de ene kant stonden Barbie-fashionista's, aan de andere kant stonden Barbies uit verschillende jaren. Daar kon je zien hoe de Barbie uit jouw geboortejaar er destijds uit zag. 

barbie

Liza Sips was ook aanwezig en ging net als iedereen aan de slag met haar Barbie!

barbie

Aan het eind van de middag ging iedereen voldaan naar huis met een zelf-gestylde Barbie en...

barbie

.. een overvolle goodiebag! Deze leuke twitpic zagen wij van te voren op de twitter van Danie Bles en daar werden we natuurlijk erg nieuwsgierig van!

Was jij vroeger ook gek op Barbie?

Door Annick

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved