Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd te kort komen! Kijk je mee?

behind

Redactrice Annemerel liep afgelopen zondag een halve marathon in Den Haag! Ze kon na die 21,1 kilometer zelfs nog lachen!

Behind the Girlscenes

Girlscene's nieuwe hoofdredactrice Danique haar eerste werkdag!

Fashionscene's Scrapbook #7

Fashionscene's Scrapbook #7Before...

Fashionscene's Scrapbook #7Fashionscene's Scrapbook #7After...

Say goodbye cupcakes & macarons van ex-hoofdredactrice Girlscene Marjolein. Hoe ongelofelijk, delicious en goddelijk ze ook waren: we will miss you baby sister!! Maar gelukkig gaan we zeker nog van deze dame horen: ze vervolgt haar weg naar fashion capital NEW YORK CITY. Which we like, no we love!

Behind the Girlscenes

Voor Marjoleins afscheid maakten wij (Fashionscene.nl, Ze.nl, Vrouwen.nl en Mydress.nl) een scrapbook vol met mooie foto's en herinneringen. Zie hierboven de eerste pagina, hoe leuk!

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Voor Marjoleins afscheid gingen we met alle ladies van de redacties sushi eten & proosten op onze heerlijke tijd samen en haar fantastische vooruitzicht! Dit was tevens Danique's sushi ontgroening: geen succes! ;)

behind

Hoofdredactrice Danique op haar nieuwe "Girlscene plek"

behind

Redactrice Annemerel werkt het liefst met een iMac en en MacBook tegelijk. Dit is haar geconcentreerde look ("Kijk ik echt zo bitchy?"). Dit was overigens voor een klein debacle met haar beker thee, die ze hier nog stevig in haar handen geklemd heeft. Even later ging de inhoud over haar MacBook heen. Drama!

Behind the Girlscenes

Stagiaire Annick liet van de week haar nagels doen door OPI. Ook zulke mooie nagels? Lees dan volgende week het report op Girlscene.nl!

ri ri

riscrap ri

Dinsdagavond ging Girlscene naar de High Summer Salon presentatie van River Island. Een avond vol wishlist materiaal, waar wij ons wel in zien parkhangen, boulevard flaneren of dakterras chillen deze zomer.

Fijn weekend & see you next week!

Door redactie Girlscene