Lifestyle

Deze Snapchat gadget zorgt voor een complete verandering

De makers van Snapchat houden wel van verandering zeg! Om de haverklap wordt er een nieuwe verandering doorgevoerd waarmee ze de app nog leuker en interessanter willen maken. De ene keer slaagt dat beter dan de andere keer… Maar met hun nieuwste innovatie verandert de app compléét. Lees snel verder om erachter te komen wat je te wachten staat.

Snapchat is zó verslavend! Je herkent het vast wel: de ene dag snap je erop los, de andere dag plaats je misschien één keer iets. Eén ding is zeker, je komt altijd bij de app terug om de dingen die je meemaakt te delen met je vrienden. Feestje? Jij bent erbij op Snapchat! Vervelen in de pauze? Tijd om wat filters uit te proberen. Chillen met vriendinnen? Even snappen. Op de Girlscene redactie begrijpen we het helemaal! Sterker nog, als we niet op onze eigen accounts actief zijn, dan zorgen we er wel voor dat we voor Girlscene (Girlscene_NL) onze telefoon in onze handen hebben. Een typisch geval van it’s a tough job, but someone has to do it. 😉

Terug naar het onderwerp waarvoor je op dit artikel hebt geklikt: Snapchat komt dus met iets nieuws en deze innovatie heeft niets met de app zelf te maken. In de zin van, het is geen filter of een nieuwe functie waardoor Snapchat veranderd. Het is namelijk een gadget! Snapchat komt namelijk met een speciale bril (denk Google Glass) waarmee je filmpjes van 10 seconden opneemt. Oh… Moet je eens nagaan wat je daarmee allemaal kunt doen als je je handen vrij hebt! Hoe dan ook, als je je filmpje hebt gemaakt upload je het via Bluetooth of WiFi naar de app, et voilà. Je telefoon is zojuist overbodig geworden.

Maar er is een catch! Na het zien van het prijskaartje is de kans namelijk vrij groot dat je meteen je interesse verliest. Snapchat vraagt in Amerika maar liefst $130 voor de bril, wat omgerekend een slordige €115 is. Bovendien is het helemaal nog niet bekend of en wanneer de bril naar Europa komt. 

Lees ook:

Bron