Beauty

Door deze foto’s wil jij onmiddellijk glitterlippen

Bij het lezen van dit artikel denk je misschien, glitter op je lippen!? Yes! Glitters, daar ontkomen wij niet aan dit najaar. Bij veel designers is het al op de catwalk gespot. Tja, waarom dan ook niet op de lippen, hebben waarschijnlijk veel make-up artists gedacht. In beautyland is het inmiddels razend populair en wij hebben de mooiste glamorous lippen voor je geselecteerd.

De zusjes Hadid werden als één van de eersten gespot met deze liptrend.

Blogger Chiara Ferragni pakt het gelijk goed aan en gaat voor glitters op haar lippen en met een matchy glittertrui! Love it.

De make-up artist van Naomi Campbell heeft het ook begrepen. Naomi’s lippen zijn nog nóóit zo vaak besproken!

Actrice Jaime King pronkt met haar glinsterende lippen op Instagram.

Jenna Dewan Tatum geeft op haar Instagram toe een nieuwe obessie te hebben met deze fantastische kleur.

Ennnn, ook aan Rihanna gaat geen trend voorbij. Shine bright like a diamond.

Nu vraag jij je natuurlijk af, hoe kom ik aan dit fantastische spulletje? Goed nieuws! Na wat speurwerk op het web hebben wij hét product gevonden om deze lippen zelf te maken. Make-up artist Pat McGrath zag hier namelijk wel wat in en ontwikkelde daarom zelf een kit onder haar eigen merk Pat McGrath Labs. Haar merk is onder andere te koop is bij Sephora én met succes kun je wel zeggen. De lipkits zijn te koop in drie verschillende kleuren, namelijk Vermillion Venom, Flesh en Bloodwine en op dit moment is alles hartstikke uitverkocht! Wil jij dus één van deze lipkits bemachtigen? Houd dan de Sephora website goed in de gaten!

De set bevat vijf producten:
♥  twee verschillende kleuren lipstick
♥  een Clear Vinyl Gloss
♥  metallic pigment
♥  (micro)fijne glittertjes

Kun jij niet wachten om deze beautytrend te proberen? Dat hebben wij hier vast een fijne do it yourself voor je opgezocht! Bespaart je ook gelijk nog eens zo’n €50. 😉

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀