Behind the Girlscenes #13

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve.. Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behind the girlscenes

Wij werden deze week verrast met deze heerlijke luchtjes van Procter & Gamble (P&G). De mannenluchtjes werden verdeeld, maar een aantal vrouwenluchtjes kun jij winnen. Dus houd Girlscene.nl in de gaten!

behind the girlscenes

Dit luchtje van Escada is absoluut de favoriet op de Girlscene redactie!

behind the girlscenes

Girlscene's hoofdredactrice Danique fietst elke dag door het Vondelpark. Vooral nu de lente is begonnen, is het heerlijk fietsen :D

behind the girlscenes

behind the girlscenes

Danique was bij een perspresentatie van Simply PR. Ze werd meteen herinnerd aan het feit dat ze nieuwe slippers moest aanschaffen en wij zijn stiekem in love with deze clutch.

behind the girlscenes

Bourjois gaat voor zoete, vrolijke kleurtjes! Fijne en fleurige nagellakjes, lipgloss en oogschaduws. Welke kleur vind jij het leukst?

behind the girlscenes

Dit ziet eruit alsof het makkelijk in gebruik is, toch? Ga jij een bourjois-product aanschaffen deze lente?

behind the girlscenes

Dit zijn echt super mooie en overheerlijke cupcakes! Alle kleuren toppings en verschillende smaken cakejes.. we like!

behind the girlscenes

Van Dove kregen wij een heerlijk pakketje met zachte Dove slippers, twee geurkaarsen en twee douchecrèmes in dezelfde geuren. De Dove Purely Pampering werd gelanceerd, wij kregen de douchecrèmes in de geuren 'Kokosmelk & Jasmijnblaadjes' en 'Sheaboter & Vanille'. Zoals de namen al doen vermoeden, ruiken ze echt heerlijk zoet! Mmmmmm...

behind the girlscenesGirlscene's Danique ging met haar vriendje naar Cirque Du Soleil en kon alleen maar 'oeeeeh' en 'aaahh' zeggen. Het was ontzettend gaaf! Een echte aanrader voor als je een dagje uit wil!

behind the girlscenesAnnick kocht deze haarclip meets golden cuff en is er helemaal gek op! Lekker makkelijk en toch staat het leuk!

behind the girlscenes

Wij kregen de nieuwe lentekleuren van Essie binnen! Een collectie bestaande uit felle zonnige kleurtjes, maar ook pasteltinten. Wij vonden het helemaal leuk. Danique's favoriet is 'Olé caliente' (rood) en Annick was meteen in love met 'Tour de fiance' (roze).

behind

Redactrice Annemerel maakte deze week zelf ijsjes van vers fruit en vormpjes die ze bij de Blokker haalde!

behind

Maar ze deed niet alleen maar heel gezond en budgetproof... Ze trakteerde zichzelf ook op een Frappuccino!

behind

Woensdag hadden we hoog bezoek op de redactie, vier meiden die erg actief op het forum kwamen met ons praten over het forum en de website! We hebben super veel van ze geleerd en we zijn erg blij dat we op deze manier kunnen samenwerken! Dankjewel lieve meiden! 

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene