News

Gossip Girl(scene) week 37

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: de grootste Hollywood-scheiding allertijden, Kim Kardashian claimt dat ze niks tegen Taylor Swift heeft, Kanye West heeft Instagram en Gigi Hadid wordt aangevallen op straat.

Het grootste celebritynieuws van deze week is zonder twijfel de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt die niemand aan zag komen. Na een relatie van twaalf jaar heeft Angelina de scheidingspapieren aangevraagd. Sindsdien domineert Brangelina het nieuws. Brad zou zijn vreemdgegaan met Marion Cotillard (die nu zwanger blijkt te zijn van haar vriend), Angelina zou boos zijn om een foto van Brad en Selena Gomez, ze zouden het niet eens zijn over de opvoeding… en nu wordt de acteur zelfs onderzocht voor kindermishandeling! Angelina houdt haar lippen stijf op elkaar, maar Brad heeft wel een verklaring gegeven na alle beschuldigingen. “Ik ben heel erg bedroefd hierdoor. Maar het welzijn van onze kinderen is nu het belangrijkste. Ik verzoek de pers vriendelijk om hen de ruimte te geven waar ze recht op hebben in deze moeilijke tijd”, aldus Brad. Wat de echte reden is van de breuk weten we niet, maar dit is zeker niet het laatste wat we hiervan horen.

Arme Taylor Swift is nog steeds niet bekomen van Kim Kardashians Snapchat onthulling. Voor wie het even heeft gemist: Taylor ontkende dat ze wist dat haar naam wordt genoemd in Kanye’s nummer Famous. Toen zette Kim een filmpje online via Snapchat waarin Kanye haar vertelt over de songtekst. “Dat is best wel een compliment”, zegt Taylor door de telefoon. HA, daar viel ze door de mand! Het was voor de hele wereld duidelijk dat Taylor en Kim aartsrivalen zijn. Maar eh… zo ziet Kim het dus niet. De realityster claimt dat ze niks tegen de zangeres heeft. “Ik ben gewoon eerlijk. Ik ben fan van haar. Ik hou van haar muziek”, zegt Kim in een interview met Wonderland. Maar of Taylor daar ook zo over denkt…

Kanye West heeft Instagram! We hadden niet gedacht dat het zó lang zou duren met Kim Kardashian als vrouw. De zanger is overigens niet van plan om selfies en naaktfoto’s te plaatsen zoals zijn vrouw, hij houdt het liever ‘fris en clean’. Kanye schreef op Twitter dat hij Instagram wil gebruiken voor zijn kunst. “Ik wil Instagram aanmaken, maar op één voorwaarde… Niemand kan mij vertellen wat ik moet plaatsen. Het is mijn kunst”, aldus de superster. Of we Kanye’s eerste kunstwerk nou zo speciaal vinden weten we nog niet, maar hij heeft er wél een miljoen volgers mee verzameld.

Watch on YouTube

Loop je over straat, word je ineens van achteren opgetild door een vreemde. Het overkwam Gigi Hadid. Het topmodel twijfelde geen moment en deelde een stevige elleboogstoot uit. Ze worstelde zich al snel los en ging woedend achter hem aan. De beveiliging moest haar tegenhouden. Het bleek om een prank van de Oekraïense grappenmaker Vitalii Sediuk te gaan. Gigi kon er echter niet om lachen en één ding is nu in ieder geval heel duidelijk: don’t mess with Gigi!

We sluiten de Gossip Girl(scene) met leuk nieuws af. Adam Levine en Behati Prinsloo zijn ouders geworden! Het Victoria’s Secret model is vorige week vrijdag bevallen van een dochter. Het meisje draagt de naam Dusty Rose Levine. Het is het eerste kindje voor zowel Adam als Behati. Moeder en dochter maken het goed. Nu nog een foto van de ongetwijfeld knappe meid!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron