News

Dit zijn de drie nieuwe items van de Kenzo x H&M collectie!

Werd jij helemaal enthousiast van het nieuws dat H&M ging samenwerken met Kenzo? Dan moet jij deze nieuwe Kenzo x H&M campagnebeelden echt zien! Want houd jij van veel kleur, kekke prints en echte statement items? Dan mag jij deze designercollectie zeker niet missen! Goed nieuws: wij hebben als eerste de drie items voor je! Hebberigmakend? Jazeker! Klik snel verder om de Kenzo x H&M items te zien.

De collectie bestaat uit kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Je vriendje hoeft dus niet urenlang op jou te wachten bij de pashokjes, er zit ongetwijfeld ook iets leuks voor hem tussen deze collectie! Dierlijke prints en exotische kleuren voeren duidelijk de boventoon. Voor de campagne heeft fashion icoon Jean Paul Goude gebruikgemaakt van zijn kenmerkende stijl; door de foto’s te versnijden en opnieuw te monteren hebben de beelden hetzelfde uitbundige karakter als de collectie. Hieronder zie je de drie eerste beelden:

Kenzo X H&M – Chance The Rapper

Kenzo X H&M – Suboi


Kenzo X H&M – Iman

Dit is nog maar een greep van het aantal celebs uit de H&M x Kenzo campagne, in totaal zijn er zeven verschillende celebs te zien, deze beelden worden later deze maand uitgebracht. De andere iconen die binnenkort in de campagne te zien zijn, zijn actrice Rosario Dawson, componist Ryuichi Sakamoto, acrice Chloe Sevigny, en activist en hoofd van Earth Guardians Xiuhtezcatl Martinez. De persoonlijkheden van de celebs komen goed naar voren in de video interviews.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Pak allemaal maar snel je agenda, want 3 november komt steeds dichterbij! Op deze datum wordt de Kenzo x H&M collectie wereldwijd gelanceerd. Mocht je alvast in de dierlijke Kenzo-sferen willen komen? Bekijk hieronder de behind the scenes video met creatief icoon Jean-Paul Goude in actie voor Kenzo x H&M.

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀