De modeblog van... Ilona

Fashion door Redactie

Ilona is de trotse eigenaar van de blog “Lovely Noah”. Ze is zeventien jaar en volgt de opleiding Media, Communicatie en Informatie aan het ROC in Amsterdam. Op haar blog post ze naast outfit foto’s ook vaak inspirerende beelden. Wil jij meer weten over haar blog, kledingstijl en haar visie op mode? Lees dan snel verder!

modeblog van ilona

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Dat is een lastige vraag, want ik ben aan veel kledingstukken gehecht. Ik denk mijn leren jasje dat ik in Londen heb gekocht. Deze draag ik bijna elke dag! Ook mijn zwarte All Stars waarvan de gaten er al in zitten, maar ik vertik ze weg te gooien!

Wat is je laatste aankoop?
Mijn laatste aankoop is de well-known bloemenbroek van de H&M. Hij is heel goed te combineren en ik ben er super blij mee.

modeblog van ilona

Hoe groot is je kast? Hoe ziet ‘ie eruit?
Niet heel groot eigenlijk! Ik heb twee kledingrekken waar ik alles snel kan zien en in de inloopkast (vroegere babykamer) van mijn zus heb ik nog een plank waar al mijn truien en broeken opgevouwen liggen.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie zwarte basic pumps en met een klein puntje, maar mijn zoektocht is nog bezig!

modeblog van ilona

Welke kleur(en) draag je het liefst?
Zwart. Deze kleur is altijd goed te combineren en ik betrap mezelf erop dat ik elke dag zwart draag. Weliswaar in combinatie met een andere kleur. Ik vind dat zwart eigenlijk bij elke gelegenheid kan.

modeblog van ilona

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik shop het meeste bij H&M, Zara en de Monki. Bij H&M weet ik altijd wel iets te vinden, of het nu een basic is of mooie accessoires. De Zara heeft een wat elegantere uitstraling en Zara heeft hele mooie losse items. En van de Monki kan ik geen genoeg krijgen! De kwaliteit is erg goed en ik vind het altijd heel erg verrassend en vernieuwend.

modeblog van ilona

Volg je modetrends?
Ik weet meestal wel wat de nieuwe trends voor de komende seizoenen zijn, maar ik doe er niet altijd aan mee. Wanneer iets heel goed bij mijn stijl past, zal ik er ook zeker aan meedoen, maar anders niet.

Wie is je favoriete designer?
Echt een favoriete designer heb ik niet. Ik draag wat ik leuk vind en wat lekker zit, en let niet heel erg op labels. Wel vind ik de merken Theyskens' Theory en Acne heel erg mooi, maar die zijn helaas onbetaalbaar.

modeblog van ilona

Heb je een mode-icoon?
Ik bekijk veel blogs en vind dan ook verschillende bloggers er altijd erg leuk uit zien. Ook houd ik erg van de stijl van Whitney Port. De pastelkleuren, girly rokjes en jurkjes met een edgy twist.

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Iemand heeft stijl, als diegene qua mode iets anders draagt dan de rest van de menigte en zelfverzekerd overkomt en dat ook uitstraalt. Het belangrijkste vind ik dat je je lekker moet voelen in je kleding en niet moet denken aan wat anderen zullen zeggen, want jij moet het tenslotte dragen.

modeblog van ilona

Waar haal jij inspiratie voor outfits vandaan?
Overal! Ik lees en bekijk heel veel blogs en tijdschriften, maar ook wanneer ik in de tram zit vind ik het heerlijk om naar buiten te kijken en me te laten inspireren door mensen en dingen op straat.

modeblog van ilona

Blog info
Op 3 Mei 2011 ben ik begonnen met bloggen. 196 followers en 91 blogs later vond ik het nog steeds even leuk of misschien wel leuker. Ik plaats regelmatig nieuwe outfits, inspiratiebronnen en nog veel meer verschillende 'posts'. Dankzij het bloggen heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en kreeg ik de kans om naar leuke feestjes en modeshows te gaan. Voorlopig ben ik nog lang niet klaar met bloggen en groeit mijn liefde voor mode met de dag.

modeblog van ilona

Nieuwsgierig naar andere modebloggers? Check it out!

Wil jij nu ook net als Veronique met je blog op Girlscene.nl? Beantwoord dan bovenstaande vragen en stuur deze - inclusief minimaal 8 grote foto's - naar info@girlscene.nl o.v.v. 'De modeblog van...'. Wie weet sta jij dan wel volgende week op Girlscene.nl!

Wat vind jij van Ilona's stijl?

Door Annick