Lifestyle

Heb jij het al gemerkt? Whatsapp heeft een nieuwe functie

Heb jij de update al gedaan? WhatsApp heeft een nieuwe functie geïntroduceerd. Misschien heb jij ‘m al ontdekt, maar grote kans dat je nog niet van het bestaan weet. Het nieuwe snufje is vooral handig in groepsgesprekken. Of misschien juist helemaal niet ;-). Anyways, lees snel verder. In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe functie op WhatsApp!

Je kunt nu ook mensen taggen op WhatsApp! Hartstikke handig als je in een grote groep met vriendinnen zit en je specifiek van Sophie wil weten of ze morgen jouw vergeten vestje mee wil nemen naar de hockeytraining. Als iemand jou tagt en je hebt deze groep op stil gezet, krijg je tóch een melding van de groep. Heb je de meldingen al aan staan, dan verandert er niet zoveel. 

Wil je iemand taggen? Het werkt hetzelfde als op Facebook. Typ een apenstaartje. Dan verschijnt er een lijst met mensen in de groep. Tik op de naam van degene die jij wil taggen. Je kunt overigens alleen mensen taggen die in de groep zitten. 

De nieuwe functie is handig om het overzicht te bewaren in groepsgesprekken, maar het maakt het ook een stuk lastiger om met rust gelaten te worden. 

Lees ook: