Celebs

Blake Lively heeft dus een super hete broer!

Dat Blake Lively goede genen heeft mag duidelijk zijn. Met haar weelderige blonde lokken, betoverende glimlach en stralende ogen verovert ze iedereen. Maar er is nog iemand die gezegend is met goede genen: Blake’s broer Eric. Hij zit net als zijn zus in het acteervak… en is dus súper knap! We stellen je heel graag voor aan Eric Lively. You are welcome!

Waarom wisten we dit niet eerder?! Blake heeft een extreem hete broer die toevallig net als Serena’s broertje ook Eric heet. Blake’s broer is acteur. Acteren deed hij al van jongs af aan, hij stond op zijn tweede voor het eerst voor de camera! Grote kans dat je hem in die film niet hebt gezien, maar je kent hem misschien wel van The Butterfly Effect 2, The L Word, 24, American Pie, The 9 of The Client List. Eric is ook degene die Blake heeft aangespoord om actrice te worden. Daarvoor zijn we hem eeuwig dankbaar!

Eric is op jonge leeftijd gescout door een modellenbureau en heeft klussen gehad voor Abercrombie, Levi’s, and Tommy Hilfiger. Dat verbaast ons helemaal niks met zulke goede looks! De hunk is naast acteur en model ook fotograaf. Hij heeft een paar jaar geleden zijn diploma fotografie behaald en dat kwam meteen van pas toen zijn zusje zwanger raakte. Weten jullie de prachtige foto nog met Blake en haar babybuik waarmee ze haar eerste zwangerschap aankondigde? Die heeft Eric dus gemaakt! 

Maar helaas ladies… Eric is al bezet! De knappe acteur is sinds 2005 getrouwd met Angelina Davydova, met wie hij in Los Angeles woont. Gelukkig mogen we altijd kijken… 

Lees ook:

Bron

Must reads 👀