News

Meisje krijgt lijst met bizarre eisen van haar nieuwe huisgenoot

Samen koken en vervolgens foute realityseries kijken, elkaars kleding lenen en urenlang kletsen over boytrouble. Samenwonen met huisgenoten kan het leukste ever zijn, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Soms kom je erachter dat jouw huisgenoot eigenlijk helemaal niet zo fijn is om mee te wonen. Dat overkwam Winnie Chen. Haar nieuwe huisgenoot stuurde een lijst met bizarre eisen… en ze wonen nog niet eens samen! 

De 17-jarige Winnie heeft geen slechtere start van het schooljaar kunnen hebben. In Amerika is het gebruikelijk dat je op een campus woont als je studeert. Je wordt in een huis geplaatst en kan dus niet huisgenoten uitkiezen. Voordat je naar je nieuwe kamer verhuist, maak je kennis met jouw huisgenoot via een e-mail. En daar ging het bij Winnie al mis. 

De tiener kreeg geen vriendelijke e-mail van haar nieuwe huisgenoot waarin ze vertelt wie ze is en hoeveel zin ze heeft om samen te wonen, maar in plaats daarvan ontving ze een bizarre e-mail met allerlei eisen in haar inbox. “Ik weet niet waarom jullie niet hebben gereageerd, maar dat maakt mij niets uit zolang jullie weten dat ik geen genoegen neem met minder dan wat ik jullie nu ga zeggen”, begint de mail van Ashly. Gezellig!

View post on Twitter

Daarna begint de lijst met eisen. “Ik neem het bovenste bed van het stapelbed. Ik wil GEEN hoogslaper met daaronder een bureau, waag het niet. Ik neem ook een van de witte kasten”, schrijft Winnie’s nieuwe huisgenoot. “Ik wil niet het bureau bij het raam. Heel simpel.” Ashly maakt duidelijk dat er geen discussie mogelijk is. “Dit is wat ik verwacht als ik in mijn nieuwe kamer kom. Ik heb geen zin om hier nog over door te gaan. Als het moet zal ik stennis schoppen, dus probeer het niet eens.”

Winnie was zo ondersteboven van de mail van haar nieuwe huisgenoot, dat ze ‘m op Twitter heeft geplaatst. De absurde mail ging binnen no time viraal en is inmiddels duizenden keren geretweet. Ha, dat zal haar nieuwe huisgenoot leren!

Lees ook:

Bron