Beauty

13 herkenbare momenten voor meiden met pluizig haar

2

Pffff, alwéér een bad hair day. Shampoos, crèmespoeling, maskers, slapen met een vlecht in, niet borstelen, of toch wel borstelen? Jij weet het ook niet meer. Als iemand veel heeft geprobeerd om een pluizige haardoos te transformeren in een glamorous kapsel ben jij het wel. Deze moment herken jij ongetwijfeld!

♥ Jij hebt een shampoocollectie waar je u tegen zegt. Als er iemand veel shampoos heeft geprobeerd ben jij het wel, maar de zoektocht naar perfecte shampoo die jouw bosje omtovert in glanzende lokken is nog niet voltooid.

♥ De stijltang. Dat is toch wel jouw redder in nood. Je stijltang en jij zijn onafscheidelijk. Deze vriend helpt jou je frizzy hair tembaar te maken, waardoor het niet meer lijkt alsof je met dit kapsel uit bed bent gestapt.

♥ 's Avonds douchen is voor jou geen optie, wanneer jij dit wel doet is je kapsel te vergelijken met iemand die net zijn vingers in het stopcontact heeft gestoken.

♥ Dat snoozen kun jij dus helaas wel vergeten. Geen kwartiertje blijven liggen, want de klok tikt door. Jij trekt er iedere ochtend ruim een half uur voor uit voor de klus anti-pluizig haar.

♥ Stiekem ben jij een van de weinigen die wel blij is dat de zomer voorbij is, eindelijk geen zon, zee en zwembadwater meer voor jou en je haar!

♥ Je hebt al meerdere keren uitgelegd dat deze beachspray niet te koop is, maar dit jouw haar in zijn natuurlijke habitat is.

♥ Oh shit herfst... regen en mist. Neeee! Waar is mijn muts?

♥ Gedurende de dag even snel een borstel door je haar halen? Hell no! Je wilt niet de rest van de dag met een ontploft kapsel rondlopen.

♥ Jij laat je bij de kapper elke keer weer een nieuw product aansmeren, want dit zou dan toch echt jouw lokken tembaar moeten maken. Helaas ben jij het wonderproduct nog niet tegengekomen...

♥ Je wilt er dan ook liever niet aan denken hoeveel geld jij al gespendeerd hebt aan de haat/liefde verhouding met je haar. 

♥ Wilde nacht gehad met je boyfriend? Vriendinnen hoeven jou dit niet te vragen, dat is aan je haar gelijk te zien.

♥ 'Waarom draag jij je haren nooit los?' is een vraag die je al tig keer hebt moeten beantwoorden. Jij moet dan weer vertellen waarom los haar vandaag gewoon écht geen optie is.

♥ Je bent jaloers op jouw vriendinnnen. Zij rollen uit bed met een kapsel waar jij uren voor bij de kapper moet zitten.

Lees ook:
5 fouten die jij maakt bij het wassen van je haar
8 tips waarmee je pluizig haar écht tegengaat

De twee haarborstels die ieder meisje moet hebben

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 jaar geleden Carousel

    Omg ja alles is waar VOORAL dat de kapper me eindeloos dingen aansmeert die toch niet werken. En al die diy oliemaskers werken ook niet trouwens.

  • 3 jaar geleden annoniempje

    doe olijf olie in je haar laat het een nacht intrekken en was het uit e haar wordt prachtij voor een week

  1. 1