Beauty

Beautybloggers zijn geobsedeerd door déze nagellaktrend

Nagellak, je kan er niet genoeg van hebben. Van gekke nailart tot de gelnagellak trend, we hebben alle trends voorbij zien komen de laatste jaren. Wij volgen alle trends dan ook op de voet voor jullie. Vandaag hebben wij een nieuwe trend gespot onder de celebs en die willen wij natuurlijk graag met jullie delen!

Het begon allemaal tijdens het Met Gala eerder dit jaar. Dit is hét fashion event van het jaar. Het thema was Tech White en Gigi Hadid (en haar team aan stylisten) speelden hier goed op in. Wanneer er meestal wordt gesproken over de jurken en make-up look van de sterren, kon iedereen dit keer alleen nog maar praten over de holagrafische manicure van Gigi. Check het hieronder:

Sinds Gigi met deze fancy nails is gespot, is het een ware hype in beautyland! Op Instagram zie je de ene na de andere beautyblogger met deze bijzondere nagels voorbij komen en wij hebben de mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

Beautyguru Huda Kattan kiest voor een roségouden variant.

YouTuber en make-up artist Kandee Johnson is al meerdere malen gespot met verschillende kleuren holographic nails. Hoe vet is deze regenboogkleur in de zon!?

Make-up artist Amra Olevic kiest voor gouden nagels perfect matchen bij haar sieraden.

Heel leuk die nieuwe nagellaktrend, maar dit wij willen het natuurlijk ook proberen! Don’t worry, geen nagellaktrend zonder een leuke do it you self! In vijf stappen loop jij morgen rond met dezelfde nagels als de celebs.

Dit heb je nodig:
♥ Gel nagellak
UV-lamp
Holographic pigment (hoe fijner het pigment is, hoe meer je het ‘mirror-effect’ krijgt)
♥ Plat (oogschaduw)kwastje
Waaierkwast

Stap 1: Neem een gel manicure (of doe het zelf), kies het liefst voor een felgekleurde ondergrond zoals knalroze.

Stap 2: Pak het oogschaduwkwastje en doop deze in het pigment. Wrijf het pigment over de topcoat heen met een soort ‘poetsende’ beweging, hiermee wordt het één glad geheel.

Stap 3: Let goed op de zijkanten, vergeet deze niet goed mee te nemen voor het meest egale effect.

Stap 4: Pak nu je waaier kwast en ga hiermee over de nagels heen, zo verwijder je al het overtollige pigment.

Stap 5: Breng een laatste laag topcoat aan, zodat het pigment goed blijft zitten.

Voor je het weet steel jij de show op school met deze nagels!

Lees ook:

Must reads 👀